Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Burchel crede că Adrian Mititelu ar trebui să angajeze un translator pentru Nicolo Napoli: ”Acest domn antrenor trebuie să le vorbească şi jucătorilor, nu doar presei!”

Lucian Burchel crede că Adrian Mititelu ar trebui să angajeze un translator pentru Nicolo Napoli: ”Acest domn antrenor trebuie să le vorbească şi jucătorilor, nu doar presei!”

FC U Craiova

Comentarii

Lucian Burchel, directorul Scolii Federale de Antrtenori, a vorbit despre Nicolo Napoli, tehnicianul echipei FC U Craiova 1948.

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă şi nu a beneficiat de VAR.

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza. Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. 

După meci, Nicolo Napoli, antrenorul Craiovei, s-a exprimat greu: limba română i-a pus mari probleme tehnicianului italian.

Şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, susţine că Adrian Mititelu ar trebui să angajeze un translator, dacă există o astfel de problemă. 

”Acest domn antrenor trebuie să le vorbească şi jucătorilor, nu doar presei!”

”Este un lucru cu care noi nu ne-am confruntat niciodată la Şcoala de Antrenori, iar în acest caz legat de problema de comunicare a domnului Napoli, posesor de Licenţa Pro…putem să vă spunem care e situaţia doar dacă un antrenor străin vine la noi, la Şcoala din România, şi se înscrie la cursurile pentru obţinerea Licenţei Pro.

Primim antrenorii străini la licenţa Pro doar dacă ne prezintă un document prin care atestă că antrenorii respectivi ştiu şi limba română. Dar în cazul lui Napoli nu e vorba de aşa ceva, deoarece el are licenţa obţinută la Coverciano. 

Însă, niciun trust de presă din România nu ne-a semnalat problemele de comunicare pe care le întâmpină atunci când domnul Napoli vorbeşte la conferinţe de presă înainte şi după meciuri sau la flash interviuri. Dacă o să ni se semnaleze, vom vedea ce o să facem, pentru că şi pentru noi este un lucru nou.

Poate că aici este şi problema angajatorului. În joc este imaginea clubului, iar acest domn antrenor trebuie să le vorbească şi jucătorilor, nu doar presei. Iar clubul trebuie să se asigure că mesajele sale tactice ajung cum trebuie la jucători”, a declarat Lucian Burchel, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: fc u craiova-nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare