Experiențe împreună.
You are here:

Lucian Bute s-a lăsat de box şi a intrat în afaceri. Ce investiţie uriaşă a făcut în Canada

Lucian Bute s-a lăsat de box şi a intrat în afaceri. Ce investiţie uriaşă a făcut în Canada

Box

Lucian Bute şi-a anunţat retragerea definitivă din lumea sportului de performanţă. Considerat cel mai valoros pugilist român profesionist, după ce a câştigat 32 de meciuri din cele 37 disputate, Bute a devenit acum un prosper om de afaceri.

Stabilit alături de familie la Montreal, Lucian Bute a investit foarte mulţi bani în lumea imobiliarelor, un domeniu de afaceri care merge extrem de bine peste în America de Nord. Potrivit unor apropiaţi ai boxerului, Bute a cumpărat un întreg bloc de locuinţe cu 40 de apartamente, care, ulterior, vor fi închiriate.

"Este afacerea de care se ocupă atât el, cât şi soţia lui. Este foarte profitabilă" , a precizat o sursă pentru telekomsport.ro.

A investit bani şi în România

Lucian Bute nu s-a oprit la capitolul investiţii în Canada. Fostul pugilist a trimis o parte din banii câştigaţi din box şi în câteva afaceri din România. Aşa se face că, în asociere cu un om de afaceri din Galaţi, Bute deţine acum o societate de transport, dar şi câteva staţii GPL la care se adaugă şi o investiţie făcută în zona turismului: o pensiune în Delta Dunării.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta