Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Filip îşi doreşte să devină antrenor în viitor. ”Vreau să urmez şi cursurile de antrenori şi de management!” Ce a spus după eşecul din Gruia

Lucian Filip îşi doreşte să devină antrenor în viitor. ”Vreau să urmez şi cursurile de antrenori şi de management!” Ce a spus după eşecul din Gruia

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă cu 0-2 de către CFR în ultima etapă a play-off-ului.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu era deja campioană, matematic, înaintea partidei din Gruia. Gîdea şi Rondon au marcat golurile meciului.

Lucian Filip este unul dintre cei mai vechi jucători de la FCSB, dar a avut carieră fragmentată de accidentari. El a dezvăluit că este recunoscător clubului că i-a prelungit contractul şi ca va continua să joace fotbal. De asemenea, el a spus că vrea să urmeze cursurile de antrenor. 

”Am venit la acest club în 2007 şi am lipsit un an şi jumătate, deci 12 ani jumătate, 14 ani de când am semnat, chiar vreau să le mulţumesc pe această cale, clubului în primul rând, mai ales că în ciuda absenţei mele, că mi-au prelungit contractul (n.r. - în 2017). Aş vrea ca toţi jucătorii care au accidentări să fie trataţi aşa cum am fost eu tratat la acest club. Cel mai important şi cel mai greu moment a fost revenirea mea de la Chiajna. Mi s-a părut foarte greu, pentru că erau alte cerinţe, altă presiune. Dar în acelaşi timp a fost şi frumos. Faptul că am îmbrăcat acest tricou, eu mi-am trăit un vis în această perioadă.

Este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că situaţia ne-a dus ca ultimul meci să jucăm aici. Sper ca din această experienţă să învăţăm să nu mai ajungem aşa. Vreau să continui să joc fotbal, astăzi am jucat aproape tot meciul, şi în această perioadă vreau să urmez şi cursurile de antrenori şi de management în educaţie fizică şi sport”, a spus Lucian Filip la sfârşitul meciului.   

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare