Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Filip ştie care sunt detaliile care vor face diferenţa în favoarea echipei sale în lupta pentru titlu

Lucian Filip ştie care sunt detaliile care vor face diferenţa în favoarea echipei sale în lupta pentru titlu

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Marcatorul golului egalizator la doi al roş-albaştrilor a mărturisit la finalul partidei, într-un interviu acordat Telekom Sport că simte că golul său a dat mai multă încredere colegilor săi: ”Mă bucur că am reuşit să marchez şi cred că am reuşit să dau încredere echipei mele. Nu am obţinut rezultate bune la începutul acestui an, dar de aici încolo sper să legăm victoriile. A fost o fază exersată. Mereu, Mister ne spune să plecăm pe spaţiul liber. Vreau să le mulţumesc suporterilor, mi-aş dori ca la fiecare meci să fie aşa cum a fost astăzi.Cred că la ultimul meci cu CFR am mai avut aşa atmosferă” a spus Filip la final.


Cel mai vechi fotbalist din lotul lui Mihai Teja a vorbit şi despre lupta pentru titlu şi a subliniat care crede el că sunt detaliile care vor face diferenţa la final în playoff: ”Vorbeam înainte de meciul lor între noi să nu ne mai intereseze ce fac ei. Trebuie să ne gândim la ce facem noi şi să fim 100% concentraţi. Diferenţa o va face valoarea, entuziasmul şi evident, sprijinul suporterilor. Eu cred că toate aceste detalii sunt de partea noastră” a încheiat Lucian Filip. 

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare