Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Goian, despre surpriza serii în Europa League: ”Italienii i-au privit puţin de sus pe clujeni”

Lucian Goian, despre surpriza serii în Europa League: ”Italienii i-au privit puţin de sus pe clujeni”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0.

Fostul jucător al Clujului, Lucian Goian, este de părere că cei de la Lazio i-au luat de sus pe jucătorii clujeni, iar acest lucru i-a costat cele trei puncte în această seară.

”Cei de la Lazio i-au privit puţin de sus pe cei de la CFR Cluj. Jucătorii lui CFR au arătat tărie de caracter, după ce au revenit de la 0-1. CFR însă n-a arătat bine în prima repriză. Mi s-a părut că le-a fost puţin teamă în prima parte. Cred că CFR culege roadele acum pentru că e foarte bine organizat. S-au investit şi foarte mulţi bani acolo. Au cel mai mare buget din România. Dar s-a cheltuit cu cap. Atunci când se respectă lanţul ierarhic din club, roadele vin.

Dan Petrescu e un om care trăieşte pentru fotbal şi petrece foarte mult timp analizând echipele adverse. Mănâncă pe pâine fotbalul. Azi a fost inspiraţia antrenorului că a jucat cu 3 fundaşi”, a declarat Lucian Goian pentru Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj este lider în clasament, cu cele trei puncte obţinute joi, fiind urmată de Celtic – un punct, Rennes – un punct şi Lazio – niciun punct.

În etapa a doua a grupelor, la 3 octombrie, CFR Cluj va întâlni în deplasare Celtic Glasgow şi Lazio va juca acasă cu Rennes.

Afla mai multe despre: cfr clujlucian goianmumbai city fc,  

viewscnt
Articole similare