Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Goian despre viaţa în India: "Am schimbat echipa, dar India e aceeaşi". Ce spune despre situaţia de la Dinamo

Lucian Goian despre viaţa în India: "Am schimbat echipa, dar India e aceeaşi". Ce spune despre situaţia de la Dinamo
Comentarii

Lucian Goian (36 de ani) îşi continuă cariera de jucător departe de fotbalul european, în India, acolo unde a semnat un nou contract în vară. Revenit în vacanţă, în România, Goian a călătorit cu fostul dinamovist, Dorin Rotariu.

"Am schimbat echipa, dar India e aceeaşi, mereu îmi face plăcere să mă întorc acolo. Am liniştea de care am nevoie", a spus Goian. Fundaşul central a părăsit Mumbai City în vară, dar a semnat imediat cu Chennaiyin FC, echipă la care a jucat până acum trei meciuri. 

Pe drumul spre România, Goian s-a întâlnit cu Dorin Rotariu: "A fost foarte frumos, pentru că nu m-am văzut de mult cu Roti şi am avut şi o escală destul de lungă, am stat şase ore în Frankfurt şi am vorbit numai despre fotbal, despre Dinamo, am depănat amintiri"

  • 300.000 de euro este cota lui Lucian Goian, potrivit transfermarkt.com 
  • CFR Cluj este ultima echipă la care a jucat Goian în România

Cu această ocazie, Goian a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, echipă la care a jucat între 2004-2006 şi 2007-2010: "Este în revenire şi încet, încet sper să intre pe făgaşul cel bun, dar din păcate această creştere de formă a lui Dinamo acum a venit această problemă cu vânzarea clubului, deocamdată nu s-a găsit un cumpărător. Sper să nu intre din nou în pasa proastă. Ar fi timpul ca Dinamo să intre în play-off, pentru că a arătat un joc consistent în ultimele meciuri".

Afla mai multe despre: lucian goian 

viewscnt
Articole similare