Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean, pont de milioane pentru Gigi Becali: "Îi recomand! E foarte bun şi va avea evoluţii solide"

Lucian Sânmărtean, pont de milioane pentru Gigi Becali: "Îi recomand! E foarte bun şi va avea evoluţii solide"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Lucian Sânmărtean crede că fundaşului Alexandru Paşcanu, fotbalist aflat în vederile FCSB-ului, i-ar prinde bine un transfer în Liga 1.

Internaţionalul de tineret rămâne liber de contract în această vară, în cazul în care Leicester City nu decide să îi prelungească înţelegerea la 30 iunie. Ajuns la 39 de ani, fostul mijlocaş al FCSB-ului crede în potenţialul lui Paşcanu şi îi recomandă un transfer în Liga 1.

"Îi recomand să vină fiindcă aici va avea vizibilitate, va fi un jucător care va avea meciuri 90 de minute, un jucător foarte talentat, foarte bun, care va avea evoluţii solide dacă va veni şi cu siguranţă echipa naţională e deschisă pentru el", a spus Lucian Sânmărtean.

Alexandru Paşcanu: "Am o ofertă din Liga 1, dar nu de la FCSB"

Actualul fundaş al lui Leicester, care se pregăteşte să joace cu naţionala U21 la Euro 2019, a anunţat că are o ofertă din Liga 1, dar nu de la Gigi Becali.

"Deocamdată eu aştept să văd ce spun cei de la Leicester. Am vazut că s-a vorbit despre FCSB, dar sincer nu e nimic adevărat, eu nu am vorbit niciodată cu nimeni de acolo. Vom vedea ce opţiuni vor fi la vară, în perioada de mercato. Euro reprezintă o oportunitate pentru mine şi pentru ceilalţi jucători de la U21.

Există o variantă de împrumut în Liga 1, deocamdata ştiu o singură echipă interesată. Nu pot să spun numele echipei, îmi pare rău. Din câte am înţeles, nu e FCSB", a spus Paşcanu.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Paşcanu nu a debutat încă la nivel de seniori. În acest sezon, fundaşul crescut la academia lui Leicester a adunat 17 meciuri în Premier League 2, campionatul rezervat echipelor de tineret.

Afla mai multe despre: sanmartean 

viewscnt
Articole similare