Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lucrătorii de la Dinamo", mesaj pentru Gigi Becali. Reacţia oficială a clubului roş-alb la "oferta" pentru Nistor

"Lucrătorii de la Dinamo", mesaj pentru Gigi Becali. Reacţia oficială a clubului roş-alb la "oferta" pentru Nistor

Superliga

Comentarii

FCSB şi-a manifestat public interesul pentru Dan Nistor, prin vocea patronului Gigi Becali, care a anunţat că e dispus să ofere 500.000 de euro, plus un jucător la schimb - pe albanezul Kamer Qaka - pentru transferul căpitanului grupării roş-albe.

Refuzat de Negoiţă, Becali pune presiune pe rivali şi le aminteşte că l-a luat pe Gnohere pe o sumă foarte mică, după ce Dinamo refuzase oferta iniţală. Totuşi, clubul din Ştefan cel Mare a reacţionat prin vocea preşedintelui CA, Alexandru David, şi i-a transmis afaceristului din Pipera să-şi ia gândul de la Nistor.

"Gigi Becali îşi poate dori, dar trebuie să mai şi poată", spune Alexandru David, citat de ProX.

"A ştiut din prima secundă în care a sunat la domnul Negoiţă că nu o să poată să îl ia pe Nistor. Şi în următoarea secundă, domnul Negoiţă i-a transmis că nu poate fi vorba de aşa ceva.

Aduceţi-vă aminte că am avut ofertă pentru Bizonul de 1 milion de euro, şi clubul Dinamo nu a fost de acord să plece la Steaua. Apoi a intrat în ultimele 6 luni, în postură de jucător care putea să semneze cu orice club, nu mai puteam să ţinem un jucător care din vară ştiam că o sa joace la rivală.
Abia atunci am fost de acord să plece, pe o sumă mult mai mică, dar noi iniţial am refuzat 1 milion de euro.

Anul trecut, aceeaşi poveste s-a repetat şi cu Adam Nemec, când 'lucrătorii de la Dinamo' (n.r. aluzie la exprimarea peiorativă a lui Becali) îi transmiteau lui Gigi Becali că nu îl poate lua pe Nemec, iar el zicea că nu vorbeşte cu 'lucrătorii de la Dinamo'.

Acum, lucrătorii de la Dinamo îi transmit lui Gigi Becali că Nistor nu va ajunge la FCSB, va pleca pe bani mulţi într-un campionat puternic.
", a decalrat preşedintele CA al Dinamo, Alexandru David, la Pro X.

Afla mai multe despre: alexandru daviddinamonistorqaka 

viewscnt
Articole similare