Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ a anunţat rezultatele celui de al doilea test pentru coronavirus după meciul cu Inter, de la Milano

Ludogoreţ a anunţat rezultatele celui de al doilea test pentru coronavirus după meciul cu Inter, de la Milano
Comentarii

PFC Ludogoreţ anunţă că cel de-al doilea test pentru coronavirus al întregii delegaţii clubului care a fost la Milano pentru meciul cu Inter este negativ.

În ultimele zile, echipa Ludogoreţ a fost găzduită la baza naţionalei din Boyana, unde a aşteptat o perioadă necesară pentru un al doilea test pentru a oferi o garanţie de 100% că nimeni nu a fost infectat cu coronavirus.

"Conducerea clubului transmite mulţumiri speciale guvernului bulgar, Academiei militare-Medicale şi centrului de criză pentru combaterea coronavirusa pentru cooperarea şi empatia în conservarea sănătăţii jucătorilor de fotbal, antrenorilor şi angajaţilor din PFC Ludogoreţ", anunţă gruparea bulgară.

Vineri, federaţia bulgară a anunţat că a decis să amâne meciul echipei Ludogoreţ din campionat, după ce formaţia a evoluat cu Internazionale Milano, în 16-imile Ligii Europa.

Echipa bulgară, la care evoluează atacantul Claudiu Keşeru şi fundaşii Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, ar fi trebuit să joace duminică, în campionat, cu FK Arda Kardjali, însă meciul a fost amânat pentru 18 martie.

Afla mai multe despre: ludogorets 

viewscnt
Articole similare