Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ a lansat oferta pentru titularul lui CFR Cluj, pentru a continua "era românilor" în club! Campioana a semnat imediat actele | EXCLUSIV

Ludogoreţ a lansat oferta pentru titularul lui CFR Cluj, pentru a continua "era românilor" în club! Campioana a semnat imediat actele | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Campioana Bulgariei şi clubul care a dominat campionatul intern în ultimul deceniu, Ludogoreţ, a lansat, săptămâna trecută, oferta pentru titularul lui CFR Cluj din partida cu FC Botoşani, din Liga 1. Ardelenii s-au mişcat rapid şi au semnat actele cu fotbalistul român.

Ludogoreţ l-a ofertat pe Cristian Bălgrădean. Ce a făcut CFR Cluj

Portarul titular din CFR Cluj - FC Botoşani, meci care e pe Telekomsport.ro, luni, de la 20:00, ar fi putut trece de la campioana României, la cea a Bulgariei. Săptămâna trecută, "Pufi" a primit o ofertă de la clubul în conducerea căruia se află fostul dinamovist Cosmin Moţi. 

În acest moment, la Ludogoreţ a luat final "era românilor", după plecarea lui Dorin Rotariu, împrumutat la Atromitos, unde a ajuns şi Denis Alibec. Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când clubul de la sud de Dunărea nu mai are niciun jucător român în lot. 

Cristian Bălgrădean a avut şansa de a face pasul la un club obişnuit să câştige trofee interne şi să joace constant în cupele europene, dar CFR Cluj a intrat pe fir şi a acţionat. 

Joi, CFR Cluj a anunţat prelungirea contractului cu Cristian Bălgrădean, semn că jucătorul încă este apreciat de Dan Petrescu şi de cei din conducere. 

"Bălgrădean a avut ofertă de la Ludogoreţ săptămâna trecută", a anunţat jurnalistul Telekom Sport, Oividiu Ionescu, la Sport Report.

"Pufi" era în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, cu care a cucerit titlul de campion al României şi pentru care a apărut în 54 de meciuri. El ar fi putut semna cu bulgarii acum, la fel cum s-a întâmplat şi când a părăsit FCSB, pentru a ajunge în Gruia. 

Cum a decurs perioada de transferuri  din iarnă a lui CFR Cluj

  • Transferuri: Dugandzic, Buş, Neguţ, Birligea, R. Sava, Braun, Roger. 
  • Plecări: Letica, Mailat, Tahiri, D. Ciobotariu, D. Paraschiv, Culio, Paşcanu, Cristiano, Butean, D. Rusu, Culio, R. Andronic, J. Rodriguez, Alibec.

CFR Cluj şi-a eliberat bugetul salariul cu plecările din această iarnă, dar conducerea s-a asigurat că Dan Petrescu e recompensat atât pentru primul loc din Liga 1, cât şi pentru că a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale. 

Înaintea meciului cu FC Botoşani, Dan Petrescu a confirmat şi venirea lui Braun, de la echipa lui Valeriu Iftime. Tot luni, presa din Italia a dezvăluit că CFR Cluj a ajuns la un acord cu un mijlocaş român din liga a treia italiană. 

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr clujcristian balgradean ludogoretromani ludogorettransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare