Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ - AC Milan. Un pronostic pe goluri ce merită încercat

Ludogoreţ - AC Milan. Un pronostic pe goluri ce merită încercat

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Ludogoreţ - AC Milan Europa League 15.02.2018. Bulgarii au oaspeţi de seamă în Europa League, astfel că toată suflarea vecină este cu ochii pe acest duel de gală împotriva unei câştigătoare a Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri Ludogoreţ - AC Milan Europa League 15.02.2018

Ludogoreţ a jucat doar amicale în acest an, lucru care este un mare dezavantaj şi împotriva unor echipe mai modeste, dar în faţa unei formaţii de talia lui AC Milan. Chiar dacă italienii nu mai sunt la valoarea de altădată, tot pot învinge o formaţie din Bulgaria fără probleme, indiferent că este cea mai puternică. Rezultatele din amicale le dau însă speranţe vecinilor, care au patru victorii şi un egal în cele cinci jocuri de pregătire.

De partea cealaltă, AC Milan are un sezon destul de slab, fiind iar departe de locurile europene şi cu şanse egale cu zero la titlu. Singura consolare a fanilor este că sunt cu un pas în finala Cupei, iar în Europa League par că se descurcă bine, un trofeu european fiind oricând binevenit.

Ponturi pariuri Ludogoreţ - AC Milan Europa League 15.02.2018

În ultima partidă, AC Milan a câştigat la scor deplasarea de la Spal, 4-0, după un meci în care trei goluri au fost înscrise în repriza secundă, ceea ce înseamnă că milanezii stau foarte bine din punct de vedere fizic, lucru care sigur nu se poate spune despre adversari, având în vedere că vin din vacanţă.

Având în vedere revenirea de formă a celor de la AC Milan, dar si faptul că este cel mai important meci al sezonului pentru bulgari, suntem de părere că cel mai indicat pariu este că ambele formaţii vor înscrie. AC Milan are ca obiectiv să fie favorită în retur, nu să rezolve calificarea încă din acest meci.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.77

Afla mai multe despre: ludogoretac milaneuropa leagueserie akeserumoti 

viewscnt
Articole similare