Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ, anunţ de ultimă oră după ce Becali a afirmat că l-a transferat pe Keşeru. Fanii sunt revoltaţi

Ludogoreţ, anunţ de ultimă oră după ce Becali a afirmat că l-a transferat pe Keşeru. Fanii sunt revoltaţi

Stranieri

Comentarii

Ludogoreţ şi-a anunţat oficial decizia în privinţa lui Claudiu Keşeru, după ce Gigi Becali a declarat că l-a transferat la FCSB.

Gigi Becali a anunţat că a reuşit să-l convingă pe Claudiu Keşeru să se transfere la FCSB. ”Da, l-am luat”, a confirmat patronul FCSB pentru sport.ro.

Atacantul în vârstă de 34 de ani nu mai intra în planurile lui Ludogoreţ, club care a reacţionat imediat şi a făcut un anunţ oficial despre situaţia lui Keşeru.

Ludogoreţ, anunţ de ultimă oră după ce Becali a afirmat că l-a transferat pe Keşeru

În vârstă de 34 de ani, Claudiu Keşeru s-a transferat la Ludogoreţ în vara lui 2015. În timp, internaţionalul român a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Ludogoreţ.

Keşeru este cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Ludogoreţ, cu 139 de goluri în 243 de apariţii. Cu toate acestea, antrenorul lui Ludogoreţ l-a trimis în această vară la echipa a doua şi i-a transmis că nu se va mai baza pe serviciile sale.

De această situaţie a profitat Gigi Becali. Patronul FCSB i-a îndeplinit dorinţa lui Edi Iordănescu şi a anunţat că a reuşit să-l transfere pe Claudiu Keşeru.

La câteva ore după anunţul făcut de Gigi Becali, Ludogoreţ a anunţat oficial că s-a despărţit de atacantul de 34 de ani:

”Ludogoreţ şi legendarul atacant Keşeru au ajuns la înţelegere pentru rezilierea contractului. Keşeru, care este pe primul loc la goluri marcate în istoria clubului, îşi va continua cariera la altă echipă.

keşeru lasă o moştenire de durată prin performanţa sa de la Ludogoreţ. Este campion de 6 ori al Bulgariei, a participatîn faza grupelor Ligii Campionilor cu Ludogoreţ, precum şi de patru ori în faza grupelor Europa League.

Atacantul se numără printre jucătorii cu cele mai mari contribuţii la succesele lui Ludogoreţ, numele să se află alături de legende precum Marcelinho, Cosmin Moţi, Svetoslav Dyakov şi Vlado Stoyanov”, se arată în anunţul oficial făcut de Ludogoreţ.

Fanii lui Ludogoreţ sunt revoltaţi de decizia luată de şefii clubului şi susţin pe reţelele de socializare că s-a făcut o mare greşeală: ”Una dintre legendele lui Ludogoreţ pleacă. O să ne fie tare dor de el. Mulţumesc, Keşeru! Mult noroc” / ”Păcat, mai târziu vor afla ce greşeală au făcut” / ”De ce Keşeru, de ce?” / ”Cine este vinovatul că a plecare Keşeru? Cine, cine?”, sunt câteva dintre reacţiile fanilor.

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare