Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Cristi Balaj i s-a tăiat din salariu la CFR Cluj! Prima reacţie a preşedintelui şi motivul invocat: "Suntem obligaţi"

Lui Cristi Balaj i s-a tăiat din salariu la CFR Cluj! Prima reacţie a preşedintelui şi motivul invocat: "Suntem obligaţi"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunţat că acceptă diminuarea salariului în Gruia. Oficialul a transmis că se fac eforturi financiare, pentru ca echilibrul economic să fie restabilit în clubul finanţat de Nelu Varga şi Ştefan Gadola.

Salariu diminuat pentru Cristi Balaj la CFR Cluj, "pentru a salva clubul". Prima reacţie a preşedintelui

CFR Cluj a ţintit preliminariile Champions League, dar le-a ratat după ce a pierdut titlul Superligii. Cum ardelenii s-au văzut nevoiţi să accepte doar preliminariile Conference League, acţionariatul a dictat noi măsuri pentru restabilirea echilibrului financiar. 

Pe lângă diminuarea bugetului salarial la nivelul lotului, proces început încă de la startul sezonului trecut, scăderea remuneraţiilor s-a produs şi la vârf. Preşedintele Cristi Balaj a anunţat că a acceptat şi el o scădere salarială. 

"Cum în continuare avem cel mai mare buget, suntem obligaţi în frunte cu mine să facem reduceri. Eu îmi voi diminua contractul, pentru a salva şi a însănătoşi clubul. Nu văd nimic anormal în faptul că nu s-a prelungit contractul unor persoane", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

Andrea Mandorlini a dorit stafful său, iar conducerea lui CFR Cluj nu a oprit secunzii lui Dan Petrescu

Noul antrenor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a venit cu stafful său, iar CFR Cluj nici măcar n-a mai încercat să le propună secunzilor Alin Minteuan şi Costin Curelea alte posturi în club. 

"(n.r. - lui Minteuan) I-a expirat contractul pe 30 iunie. Unde să-l păstrăm, în stafful tehnic? Unde? Întreb. Legat de stafful tehnic, cuvântul principal l-a avut antrenorul principal (n.r. - Andrea Mandorlini), care răspunde pentru rezultate. Nu are nimic Mandorlini cu Alin (n.r. - Minteuan), că a zis că-l apreciază, dar a zis că se descurcă cu stafful pe care-l are. 

I-a expirat şi lui Curelea contractul. Are un antrenor secund, vom avea un antrenor cu portarii, rămâne de văzut cum ne vom înţelege, că acolo sunt discuţii încă. 

Şi mai avem doi preparatori fizici, Dragotă, care e şi la naţională şi care şi-a dorit un asistent în pregătirea fizică, dar nu-i ştiu numele de familie.

Vreau să subliniez la Minteuan că sunt mulţi foşti jucători, oameni care au activat în cadrul clubului, care ar merita să activeze în cadrul clubului, Hoban, Anca, jucători importanţi. Nu întâmplător realizăm un meci cu gloriile CFR-ului. Le punem la dispoziţie terenul principal. E semn de preţuire", a mai spus Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi balajsalariu cristi balajsalarii cfr cluj 

viewscnt
Articole similare