Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lui Mirel Rădoi i-au trebuit trei ani şi jumătate să înţeleagă asta". Panduru, prima reacţie după ce România a făcut un pas mare spre baraj | EXCLUSIV

"Lui Mirel Rădoi i-au trebuit trei ani şi jumătate să înţeleagă asta". Panduru, prima reacţie după ce România a făcut un pas mare spre baraj | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru, consideră că naţionala României e pe mâini bune. Deşi l-a criticat pentru anumite decizii luate în trecut, expertul Telekom Sport a văzut schimbarea în privinţa lui Mirel Rădoi, după România - Armenia 1-0.

Basarab Panduru, despre Mirel Rădoi: "A fost altul în luna asta şi în cea care a trecut"

Expertul Telekom Sport consideră că Mirel Rădoi a schimbat tactica riscantă ofensivă şi a preferat să joace la rezultat, aspect pe care l-a apreciat. În a doua parte a campaniei de calificare la Campionatul Mondial, tricolorii nu au primit gol, exceptând partida din deplasare cu Germania. 

"Îmi place rezultatul, cel mai mult. Îmi plac anumite momente din joc, de după minutul 25 din prima repriză. Primele 25 de minute au părut de meci amical, nici nu ştiam la ce să mă aştept. Surprinzător a venit golul, pentru că a fost marcat de Mitriţă. Am controlat prima repriză, am avut câteva momente bune şi în repriza a doua. N-am avut emoţii, poate la sfârşit.

Cred că Mirel Rădoi a gestionat bine schimbările. Era de ţinut de rezultat, nu mai era de jucat. Noi ne întoarcem la ce vorbeam. I-au trebuit trei ani şi jumătate, de când colaborează cu FRF, cu tot ce s-a întâmplat la tineret, la echipa mare de un an, să înţeleagă că trebuie să joci cu cap în momentele importante. O perioadă a crezut că trebuie să le dai 3-0, el a crezut că în minutele de prelungire să le mai dai două goluri. Lasă-le! Dacă n-ai jucat 85 de minute, nu mai joci. Luna asta şi cea trecută a fost un alt Mirel Rădoi, mai ancorat în postul de selecţioner", a declarat fostul fotbalist al naţionalei României la Telekom Sport. 

România - Armenia 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

Clasamentul grupei înaintea acestor partide este următorul: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

 

Afla mai multe despre: basarab pandururomaniaromania armenia 

viewscnt
Articole similare