Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Panduru nu i-a venit să creadă: "Asta e UMILINŢĂ maximă!" Ultima nebunie a lui Becali: ce va trebui să facă următorul antrenor al FCSB

Lui Panduru nu i-a venit să creadă: "Asta e UMILINŢĂ maximă!" Ultima nebunie a lui Becali: ce va trebui să facă următorul antrenor al FCSB

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a comentat ultima variantă lansată de Gigi Becali în spaţiul public - ca următorul antrenor al FCSB să urmeze un "training" la Viitorul, pentru a vedea cum lucrează Gheorghe Hagi - precizând că în nicun caz nu îl vede pe Edi Iordănescu (unul din tehnicienii doriţi de Becali) să se "umilească în asemenea hal".

Panduru spune că Edi Iordănescu nu e antrenorul potrivit pentru FCSB din acest punct de vedere şi îl dă exemplu în acleaşi sensi şi pe Constantin Gâlcă, ultimul antrenor care a adus titlul echipei lui Becali. Şi el s-a simţit umilit de Becali şi nu ar mai accepta vreodată să lucreze cu afaceristul din Pipera.




"Nu îl văd niciodată pe Edi umilindu-se în acest hal. Nu îl văd să renunţe la Gaz, să se ducă două, trei luni la Hagi să urmărească antrenamentele, apoi să vină antrenor.

După care să ia 10 mii pe lună şi o umilinţă care vine la pachet dacă nu asculţi. Ai văzut cu Gâlcă ce s-a întâmplat, nu mai vine niciodată. Toţi ceilalţi vin, se întorc, dar Gâlcă nu.  Nu îl văd pe Edi să vină şi să îndure toate lucrurile astea. E o mare umilinţă pentru el să meargă să urmărească (n.r. antrenamentele lui Gheorghe Hagi).

Nu că nu ar avea ce să înveţe, dar în momentul acesta eu, care nu antrenez aş putea să mă duc acolo două, trei luni ca să văd ce se întâmplă în fotbalul actual, ce se antrenează. Dar tu ca antrenor să te duci acolo, cred că este umilinţa maximă şi nu e Edi omul potrivit pentru asta"
, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport, în emisiunea Minutul 91.

Afla mai multe despre: pandurubecali 

viewscnt
Articole similare