Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique i-a convins pe federali. Presa din Spania anunţă că selecţionerul va primi propunerea de prelungire a contractului

Luis Enrique i-a convins pe federali. Presa din Spania anunţă că selecţionerul va primi propunerea de prelungire a contractului

EURO 2020

Comentarii

Federaţia Spaniolă de Fotbal urmează să îi prelungească înţelegerea selecţionerului Luis Enrique până în 2024, după ce acesta i-a condus pe iberici până în semifinalele EURO 2020.

"Prelungirea contractului este în curs. Niciuna dintre părţi nu se grăbeşte, dar îndată ce calificarea pentru Mondialul din Qatar va fi asigurată, Luis Enrique îşi va prelungi contractul cel puţin până la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

Luis Enrique a demonstrat la acest Campionat European că este marele lider al selecţionatei. Şi va continua să fie la Cupa Mondială din 2022 şi după aceea. Antrenorul a format echipă naţională după chipul şi asemănarea sa, cu un viitor minunat şi va continua pe aceeaşi linie, pentru că a funcţionat", afirmă cotidianul AS.

Ziarul madrilen mai notează că Luis Enrique "are sprijinul deplin al lui Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei, şi al lui Jose Francisco Molina, directorul sportiv al RFEF". Însă "Rubiales vrea să rămână fidel obiceiului Federaţiei de a prelungi contractele selecţionerilor după ce aceştia obţin calificarea pentru turneul final al Cupei Mondiale şi până la următorul EURO", notează sursa amintită.

Spania va înfrunta în luna septembrie echipele Suediei, Georgiei şi Kosovo în preliminariile CM 2022, în cadrul unei grupe din care mai face parte şi Grecia.

Jucătorii lui Luis Enrique sunt liderii Grupei B, cu 7 puncte acumulate după trei partide (victorii cu Kosovo şi Georgia, precum şi o remiză cu Grecia).

O necalificare la CM din Qatar nu este luată în calcul de RFEF, în condiţiile în care Spania a disputat toate turneele finale mondiale începând cu cel din Argentina 1978.

Afla mai multe despre: luis enriqueeuro 2020 

viewscnt
Articole similare