Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique, resemnat după înfrângerea cu FC Barcelona: "Accept toate criticile"

Luis Enrique, resemnat după înfrângerea cu FC Barcelona: "Accept toate criticile"
Comentarii

Luis Enrique, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, a declarat că acceptă ''criticile pe care le implică înfrângerea" suferită pe teren propriu în faţa formaţiei FC Barcelona (scor 2-3), miercuri seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Este o înfrângere care nu ne place. Meciul a avut momente bune, în prima repriză am dominat, dar după primul lor gol am avut dubii. Am schimbat în repriza secundă, am presat mai bine şi am schimbat meciul, dar ei şi-au recuperat avantajul", a spus fostul selecţioner al Spaniei.

"Sunt mulţumit de ceea ce am văzut, bineînţeles că sunt lucruri de îmbunătăţit, dar antrenorul este responsabil, nu ar trebui să vorbim despre un jucător sau altul. Accept criticile pe care le presupune înfrângerea. Vom încerca să îmbunătăţim anumite aspecte în meciul retur", a mai spus antrenorul lui PSG, fiind chestionat despre performanţa mediocră a starului Kylian Mbappe.

În meciul de pe Parc des Princes, PSG a înscris prin Ousmane Dembele (48) şi Vitinha (51), însă FC Barcelona a obţinut victoria graţie golurilor marcate de brazilianul Raphinha (37, 62) şi de danezul Andreas Christensen (77).

Afla mai multe despre: luis enrique 

viewscnt
Articole similare