Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Milan: "E grupa morţii, e ca o partidă eliminatorie"

Luis Enrique trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Milan: "E grupa morţii, e ca o partidă eliminatorie"
Comentarii

PSG - AC Milan este meciul zilei în Liga Campionilor. Partida va fi în direct la Orange Sport 1, de la ora 22:00, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Este grupa morţii, toate cele patru echipe se pot califica", a afirmat într-o conferinţă de presă Luis Enrique, care o pregăteşte din vară pe campioana Franţei.

PSG este acum pe locul 2 în Grupa F, cu 3 puncte, după Newcastle United (4 puncte) şi înaintea lui AC Milan (2 puncte) şi a Borussiei Dortmund (1).

Cele două meciuri împotriva milanezilor sunt "un moment de cotitură", a spus Luis Enrique. "S-ar spune aproape un meci eliminatoriu, până în ultima etapă nu se va şti cine se va califica, sunt cu adevărat două meciuri vitale, de care vor depinde ultimele două etape", a adăugat el.

AC Milan, semifinalistă în Liga Campionilor în sezonul trecut, acum pe locul 2 în Serie A, "este o echipă mare care a aspirat mereu către cele mai mari competiţii", a spus Luis Enrique.

Deşi există "întotdeauna suişuri şi coborâşuri", cum a fost eşecul de duminică, 0-1 cu Juventus Torino, ''AC Milan este bine în acest moment, cu ceea ce face cu mingea, cu un antrenor mare, Stefano Pioli", a afirmat fostul selecţioner al naţionalei Spaniei.

El nu este îngrijorat: "Sunt cu adevărat optimist, cu ceea ce văd la jucători şi cu atitudinea lor la antrenamente."

"Va trebui să atacăm, ca întotdeauna, suntem o echipă care până acum nu a câştigat tot, însă de fiecare dată am avut mai mult posesia. Nu trebuie s-o spun jucătorilor, ei o ştiu. Ne apărăm făcând presing", chiar dacă este probabil că "va trebui de asemenea să ne apărăm în terenul nostru şi nu doar aproape de careul lor", a spus Luis Enrique.

Întrebat ce va face dacă scenariul meciului va semăna cu cel de la Newcastle, pierdut cu 4-1 la începutul lui octombrie, tehnicianul a răspuns: "Avem o capacitate să ne adaptăm la schimbările lor, dar trebuie să încercăm să atacăm orice s-ar întâmpla".

Afla mai multe despre: milan 

viewscnt
Articole similare