Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez a rupt tăcerea după ce a fost forţat să o părăsească pe Barcelona: ”A fost foarte greu, nu m-am aşteptat la aşa ceva!”

Luis Suarez a rupt tăcerea după ce a fost forţat să o părăsească pe Barcelona: ”A fost foarte greu, nu m-am aşteptat la aşa ceva!”

La Liga

Comentarii

Luis Suarez a discutat despre despărţirea sa de FC Barcelona, din vara anului trecut. Veteranul a povestit cum se simţea în acele clipe şi care a fost momentul în care a aflat că trebuie să plece de pe Camp Nou.

În urma plecării de la Barcelona, Lui Suarez a ales să se abţină, iniţial, de la declaraţii despre mutarea sa. Acesta a fost anunţat în cursul verii trecute, de noul antrenor al echipei, Ronald Koeman, că nu se află în planurile sale. În urma răspândirii veştilor, diverse cluburi importante au devenit interesate de acesta. Veteranul uruguayan a dezvăluit într-un interviu recent că multe echipe de elită i-au făcut oferte.

„Când Barcelona m-a anunţat că nu se mai bazează pe mine a fost foarte greu, nu m-am aşteptat la aşa ceva. Au fost momente foarte dificile din cauza manierei în care s-a întâmplat. Koeman m-a sunat şi mi-a spus că nu mai fac parte din planurile lui. Când Barcelona a anunţat oficial că nu mai contează pe mine, conversaţiile au început cu Atleti, cu Cholo Simeone, cu Miguel Angel…A existat interes din partea multor echipe, nu doar Juventus. Am vrut să iau decizia potrivită, cea mai bună pentru mine şi pentru familia mea”, a declarat atacantul uruguayan pentru El Transistor.

La Barcelona, vara trecută a fost un moment de cumpănă. În urma faimoasei înfrângeri cu 8-2 ,în faţa lui Bayern, în sferturile Ligii Campionilor, Ronald Koeman a fost adus pentru a îndrepta corabia. Noul tehnician a ales să se despartă de mai mulţi jucători de bază din sezoanele trecute.

Arthur, Nelson Semedo, Arturo Vidal, Rafinha, Ivan Rakitic şi Luis Suarez au fost cele mai notabil plecări din tabăra catalană. Însă, la 10 puncte în spatele liderului Atletico şi cu un meci în plus jucat, Ronald Koeman mai are mult de muncă pentru a o readuce pe Barcelona la gloria sa anterioară. Mai mult, cu Messi ajuns la 33 de ani, formaţia catalană are nevoie de o reconstrucţie cât mai curând.

Afla mai multe despre: luis suarezatletico madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare