Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez ia în calcul o nouă provocare. La ce echipă poate ajunge. Anunţul făcut de antrenor

Luis Suarez ia în calcul o nouă provocare. La ce echipă poate ajunge. Anunţul făcut de antrenor
Comentarii

Luis Suarez (36 de ani) ar putea schimba din nou echipa, dar nu ar fi vorba de o revenire în Europa, ci de prelungirea şederii sale peste Ocean.

Luis Suarez ar putea ajunge la Inter Miami. Legitimat în prezent în Brazilia, la Gremio, cu care are contract până în decembrie 2024, atacantul uruguayan ar putea lua direcţia Statelor Unite înainte de termen.

Suarez, coleg din nou cu Messi, Busquets şi Alba?

Interesul celor de la Inter Miami pentru Suarez nu este unul nou, el fiind dorit de echipa din Florida şi în vară, iar acum, conform Mirror, dorinţa americanilor a revenit.

În cazul în care mutarea jucătorului de 26 de ani s-ar concretiza, el ar deveni din nou coleg cu Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, ca în vremurile bune de la FC Barcelona.

”Vom face o analiză pentru sezonul viitor, a nevoilor pe care le-am putea avea, şi vom face o analiză cu Luis şi o analiză fără Luis”, a declarat Gerardo ”Tata” Matino, la conferinţa de presă.

Luis Suarez, cunoscut şi drept "Pistolero", a mai jucat în cariera sa la Nacional (Uruguay), Groningen şi Ajax (Olanda), Liverpool, Barcelona şi Atletico de Madrid.

În ceea ce-l priveşte pe Lionel Messi, el nu va merge împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită în această iarnă, în pauza MLS, ci are alte planuri.

De asemenea, o altă mutare de cinci stele pe care o încearcă Inter Miami ar fi aducea şi a lui Luka Modric, de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: luis suarezinter miamibarcelona 

viewscnt
Articole similare