Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez, marea speranţă a lui Diego Simeone din meciul de la Bucureşti cu Chelsea: "Avem încredere că poate înscrie"

Luis Suarez, marea speranţă a lui Diego Simeone din meciul de la Bucureşti cu Chelsea: "Avem încredere că poate înscrie"
Comentarii

Partida din Champions League dintre Atletico Madrid şi Chelsea va avea loc la Bucureşti pe Arena Naţională, marţi seara, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 3.

Luis Suarez, marea speranţă a lui Diego Simeone

Diego Simeone este încrezător înaintea partidei dintre Atletico Madrid şi Chelsea. Antrenorul argentinian se bazează pe Luis Suarez şi susţine că meciul cu Levante, pierdut, scor 0-2, nu i-a afectat pe madrileni.

"Avem de-a face cu un adversar important, cu jucători extraordinari. Este o confruntare foarte echilibrată între două echipe foarte bune. Ne concentrăm pe jocul de mâine şi la nimic altceva. Echipa nu a avut o primă repriză bună împotriva lui Levante, dar a reacţionat foarte bine în partea a doua. Rezultatul nu ne-a avantajat, dar rămân cu partea pozitivă a jocului din weekend", a declarat Diego Simeone la conferinţă de presă dinaintea meciului cu Chelsea din Champions League.

Antrenorul argentinian a mai vorbit şi despre importanţa lui Luis Suarez în componenta echipei. Uruguayanul adus gratis de madrileni în vară, după despărţirea de Barcelona, este cel mai în formă jucător al lui Simeone.

"Este valabil pentru toate competiţiile, Luis generează îngrijorare în taberele adverse. Are un dar care atrage multă atenţie din partea rivalului. Ne confruntăm cu o formaţie al cărei antrenor a făcut ca toate echipele sale să joace foarte bine. Să lăsăm aceasta întrebare pentru returul de la Londra. Mâine vom juca acasă şi avem încredere că Luis poate înscrie", a adăugat antrenorul celor de la Atletico Madrid.

Diego Simeone a vorbit frumos de echipa antrenată de Thomas Tuchel, Chelsea, despre care spune că este unul dintre cele mai puternice şi importante cluburi din Europa.

"Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întăreşte întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbalişti tineri şi foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătăţit mult. Doar privind nivelul celor trei portari pe care îi au, poţi observa potenţialul echipei. Atacanţii lor ar putea juca pentru orice echipă din Europa. Întregul lot vorbeşte de la sine", a mai spus Diego Simeone la finalul conferinţei.

Atletico este lider în La Liga cu 55 de puncte după 23 de partide.

Afla mai multe despre: atletico madrid diego simeone 

viewscnt
Articole similare