Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez poate pleca de la Atletico Madrid. Atacantul nu a mai marcat de 8 meciuri

Luis Suarez poate pleca de la Atletico Madrid. Atacantul nu a mai marcat de 8 meciuri

La Liga

Comentarii

Luis Suarez a câştigat titlul sezonul trecut cu Atletico Madrid, iar în actuala stagiune nu a mai avut evoluţii la fel de bune.

Luis Suarez poate pleca de la Atletico Madrid

În sezonul actual, echipa lui Simeone nu a mai dominat La Liga şi ocupă locul 5 în clasament. Recent, "El Pistolero" a avut o reacţie nervoasă după ce Diego Simeone l-a schimbat, după mai puţin de o oră, în partida pierdută cu Sevilla, scor 1-2. Vara viitoare, fostul atacant de la Barcelona îşi încheie contractul cu echipa din capitala Spaniei, iar uruguayanul ar putea părăsi continentul. Suarez poate ajunge în Statele Unite ale Americii, Inter Miami monitorizând cu atenţie situaţia în care se află atacantul lui Simeone, potrivit Mundo Deportivo.

Vara trecută, echipa unde David Beckham este patron a mai dorit să îl aducă pe Suarez, dar fotbalistul a dorit să rămână într-un campionat de top. În acest moment, la Atletico Madrid situaţia este mai dificilă, iar vârful ar putea părăsi echipa.

Federaţia italiană a clasat dosarul testului de limbă promovat de Luis Suarez

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a clasat dosarul examenului de limbă susţinut de atacantul uruguayan Luis Suarez, înaintea unui potenţial transfer la Juventus Torino, anul trecut, informează AFP.

Curtat o perioadă de Juventus Torino, anul trecut, atacantul uruguayan Luis Suarez a susţinut un examen de limba italiană la Universitatea din Perugia pentru a obţine naţionalitatea italiană şi pentru a nu fi considerat un jucător extracomunitar (Juve îşi atinsese deja limita de jucători străini, în vara anului 2020).

Un test de limbă trecut la acea vreme de Suarez a ridicat îndoieli cu privire la validitatea acestuia şi a dus la o anchetă, dar federaţia italiană (FIGC) a pus capăt investigaţiilor.

Într-un comunicat, instanţa a precizat că dosarul va fi închis pentru că "nu există suficiente dovezi pentru a demonstra că a existat un comportament ilegal".

Suspiciunile de tratament preferenţial, cum ar fi faptul că întrebările i-au fost aduse la cunoştinţă în prealabil jucătorului, au fost ridicate de procurorul general din Perugia, Raffaele Cantone, dar Juve a negat orice faptă greşită.

Suarez s-a transferat, în cele din urmă, la Atletico Madrid, după ce a părăsit FC Barcelona. Această anchetă ar putea fi, totuşi, redeschisă în cazul unor noi dezvăluiri.

Afla mai multe despre: atltetico madrid-la liga 1-luis suarez 

viewscnt
Articole similare