Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez şi Son Heung Min incluşi pe lista nominalizărilor pentru premiul Puşkaş FIFA 2020 după două reuşite superbe în aceeaşi zi

Luis Suarez şi Son Heung Min incluşi pe lista nominalizărilor pentru premiul Puşkaş FIFA 2020 după două reuşite superbe în aceeaşi zi

Fotbal

Comentarii

Suarez a fost nominalizat după golul marcat împotriva fostei sale formaţii, FC Barcelona, în timp ce Son Min a înscris în poarta celor de la Burnley în aceeaşi zi cu Suarez.

Trofeul Puşkaş se acordă de către FIFA în fieare an celui mai frumos gol marcat în sezonul precedent.

Printre jucătorii care au intrat în cursă anul acesta se numără Giorgian De Arrascaeta (Flamengo) după un gol marcat din semifoarfecă de la aproximativ 12 metri de poartă, Andre Gignac (UANL Tigers) cu un gol marcat din voleu de la nivelul umărului sau Zlatzko Junuzovic (Rapid Viena) care a marcat superb tot dintr-un voleu de la 18 metri după o minge venită direct din corner în derby-ul cu Red Bull Salzburg. Sunt şi câteva jucătoare de fotbal printre nominalizate, jucătoare de la echipele feminine ale celor de la Chelsea, Manchester City sau a naţionalei din Costa Rica.

În cazul lui Suarez şi Son Min coincidenţa face ca cei doi să fi marcat în aceeaşi zi, 7 decembrie anul trecut.

"Câştigătorul trofeului Puşkaş FIFA 2020 va fi ales în urma votului unui juriu internaţional format din foste legende FIFA alături de fani din toată lumea înregistraţi pe www.fifa.com. Fiecare din aceste două grupuri de votanţi are un număr egal de de vor ca procentaj." este declaraţia celor de la FIFA.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelona 

viewscnt
Articole similare