Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Jovic, aproape de plecarea de la Real Madrid. Un club de top din Serie A îl vrea pe sârb. Toate detaliile mutării

Luka Jovic, aproape de plecarea de la Real Madrid. Un club de top din Serie A îl vrea pe sârb. Toate detaliile mutării

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la Real Madrid. Atacantul a dezamăgit pe "Santiago Bernabeu" şi este dorit cu insistenţă de AC Milan, relatează presa din Italia şi Spania.

AC Milan încearcă din nou să îl aducă pe Luka Jovic, după ce au mai existat discuţii în acest sens şi în iarnă. Soluţia prin care "diavolii" vor să îl aducă pe atacantul sârb este aceeaşi formulă de transfer ca în cazul lui Ante Rebic de la Eintracht Frankfurt, scriu OK Diario şi Calciomercato.it. 

Mai exact, Milan vrea să îl împrumute pe Jovic pentru o durată de două sezoane. Ante Rebic, cel menţionat anterior, este şi un personaj important în această mutare, croatul îi cere fostului său coleg de la Frankfurt să vină pe San Siro. 

  • 60 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul lui Luka Jovic
  • Doar două goluri a marcat Jovic în 24 de meciuri pentru Los Blancos

Jovic mai are contract până în 2025 cu Real, dar nu aceasta este problema pentru Milan, ci salariul mare pe care îl încasează croatul la Madrid. În acest moment, pe lângă toate problemele extrasportive pe care le are atacantul, el este accidentat şi poate rata întreg finalul de sezon din LaLiga. 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare