Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Jovic nu mai are viitor la Real Madrid. Un club din Premier League a intrat pe fir şi se interesează de transferul atacantului sârb

Luka Jovic nu mai are viitor la Real Madrid. Un club din Premier League a intrat pe fir şi se interesează de transferul atacantului sârb

Real Madrid

Comentarii

Arsenal este interesată de atacantul echipei Real Madrid, Luka Jovic, pentru a-l înlocui pe Pierre-Emerick Aubameyang, în cazul în care atacantul gabonez se va despărţi de tunari, în această vară, anunţă presa engleză.

Internaţionalul gabonez îşi doreşte să plece de la Arsenal în vară, FC Barcelona fiind una dintre echipele interesate de serviciile sale, iar gruparea de pe Emirates Stadium îi caută deja înlocuitor.

Unul dintre jucătorii intraţi în atenţia celor de la Arsenal este Luka Jovic de la Real Madrid. Transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele, ce-i drept, din postură de rezervă.

La rândul lor, cei de la Real Madrid îi caută înlocuitor atacantului de 22 de ani şi ar fi dispuşi să îl vândă în vară, la doar un an de la transferul de la Frankfurt. Sârbul impresionase pentru echipa germană, în tricoul căreia a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii.

Afla mai multe despre: jovic 

viewscnt
Articole similare