Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid! Atacantul sârb la un pas de un transfer neaşteptat

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid! Atacantul sârb la un pas de un transfer neaşteptat
Comentarii

Luka Jovic este liber să plece de la Real Madrid. "Galacticii" îl lasă să plece la orice echipă vrea.

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid

Luka Jovic (23 de ani) este aproape de o revenire în Bundesliga. Atacantul sârb a primit undă verde să plece de la Real Madrid, iar acesta îşi poate alege următoarea destinaţie fără probleme.

Potrivit celor de la MARCA şi Goal Espana, Jovic ar putea semna din nou cu Frankfurt şi ar putea reveni la echipa de unde a plecat, sub formă de împrumut, pentru a-şi redescoperi forma.

Zinedine Zidane ar fi vorbit deja cu atacantul madrilenilor, care i-a spus că este liber să negocieze cu orice club îşi doreşte. Pe urmele sârbului sunt în acest moment AC Milan şi Wolves. Despre cele două echipe se tot zvoneşte că ar vrea să semneze cu tânărul de 23 de ani, dar acesta pare că îşi doreşte să meargă înapoi la Frankfurt.

Luka Jovic a fost cumpărat de Madrid în iulie 2019 cu 63 milioane de euro, de la echipa din Bundesliga. Atacantul a reuşit să joace pentru "Galactici" doar 208 minute şi a început doar 3 meciuri ca titular. Jovic a reuşit să marcheze doar 2 goluri şi a oferit 2 pase de gol, în cele 32 de partide pentru Real.

La Frankfurt, Jovic a marcat 36 de goluri şi a oferit 9 pase decisive în cele 75 de meciuri. Sârbul a fost adus la echipa din Bundesliga, de la Benfica, pentru suma de 22.34 milioane de euro, pe 1 iulie 2019, iar a doua zi a fost vândut către Real.

Real Madrid se va baza în continuare ca rezervă pentru Benzema, pe Mariano Diaz (27 de ani). Mariano a mai trecut pe la echipele de tineret ale lui Real şi pe la Castilla. Atacantul de origine dominicană, a fost vândut la Olympique Lyon în 2017 şi a fost cumpărat înapoi de Madrid în 2018 pentru 21.5 milioane de euro. Pentru "Galactici", Mariano a marcat 11 goluri şi a oferit 2 assist-uri în cele 47 de meciuri jucate.

Luka Jovic este evaluat pe piaţa trasnferurilor la 20 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: luka jovic real madrid frankfurt 

viewscnt
Articole similare