Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid! Sârbul a refuzat Arsenal şi va juca la un gigant al fotbalului european

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid! Sârbul a refuzat Arsenal şi va juca la un gigant al fotbalului european

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) va pleca de la Real Madrid după un sezon de coşmar. Sârbul a refuzat deja Arsenal şi vrea să joace doar pentru un gigant al fotbalului european, anunţă presa din Serbia.

Luka Jovic a ales AC Milan, clubul care este cel mai interesant de serviciile lui. Presa din Serbia relatează că Jovic a refuzat orice alte oferte de transfer şi a făcut o prioritate din transferul la "diavolul" milanez. 

Atacantul sârb este încântat de ideea de a juca din nou alături de Ante Rebic, fostul său coleg de la Eintracht Frankfurt, iar Jovic este şi pe placul lui Ralf Rangnick, cel care va fi antrenorul lui AC Milan din sezonul viitor. Rangnick mizează pe un cuplu Rebic-Jovic în atac, aceeaşi oameni care speriau apărările din Bundesliga în sezonul trecut. 

Modalitatea prin care Jovic va pleca de la Real Madrid este un împrumut pentru mai multe sezoane cu obligaţie de cumpărare sau un transfer direct pentru 50 de milioane de euro

  • 60 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul lui Luka Jovic
  • Doar două goluri a marcat Jovic în 24 de meciuri pentru Los Blancos

Jovic mai are contract până în 2025 cu Real, dar nu aceasta este problema pentru Milan, ci salariul mare pe care îl încasează croatul la Madrid.

Afla mai multe despre: luka jovicreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare