Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Modric a câştigat trofeul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului. Salah, marele învins. Ronaldo şi Messi, absenţi

Luka Modric a câştigat trofeul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului. Salah, marele învins. Ronaldo şi Messi, absenţi

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric a câştigat titlul de cel mai bun jucător al sezonului 2017/2018 în cadrul galei FIFA The Best. Croatul a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid şi a dus Croaţia până în finala Campionatului Mondial din 2018.

Vreau să îi mulţumesc lui Cristiano Ronaldo, a avut un an fantastic. Ne-a ajutat foarte mult. De asemenea, îl felicit şi pe Mohamed Salah pentru tot ce a realizat. Le mulţumesc colegilor de la Real şi celor de la naţionala Croaţiei pentru tot ce-am reuşit în sezonul trecut.

Dacă ai încredere în ceva cu adevărat, atunci toate visele pot deveni realitate. Pentru mine au devenit”, au fost cuvintele lui Luka Modric, imediat după ce a primit trofeul.

Cristiano Ronaldo şi Leo Messi nu au fost prezenţi la gala organizată de FIFA. Marele perdant al acestei seri a fost Mohamed Salah, cel care va trebui să se mulţumească doar cu trofeul ”Puşkaş”, pentru cel mai frumos gol al sezonului.

Afla mai multe despre: luka modricthe bestfifa 

viewscnt
Articole similare