Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Modric pleacă de la Real Madrid! Spaniolii anunţă că starul croat a acceptat deja propunerea unui alt club

Luka Modric pleacă de la Real Madrid! Spaniolii anunţă că starul croat a acceptat deja propunerea unui alt clubgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric nu a fost titular în El Clasico. Fostul deţinător al Balonului de Aur a pierdut poziţia de titular în dauna lui Federico Valverde.

Spaniolii au aflat că pentru croat, zilele la Real Madrid sunt numărate. Relaţia sa cu Zinedine Zidane nu mai este la fel de bună ca în precedentul mandat. În plus, Modric este supărat că oficialii madrileni nu l-au lăsat să plece la momentul potrivi, anul trecut.

Luka Modric pleacă de la Real Madrid. La ce club ar urma să evolueze

Fotbalistul croat, finalist la Cupa Mondială din Rusia cu naţionala Croaţeii ar urma să plece la Internazionale Milano. Acesta este clubul cel mai interesat de transferul său scrie Diario Gol, care anunţă că plecarea lui Modric de pe Santiago Bernabeu este iminentă.

Modric a ajuns la Real Madrid în sezonul 2012-2013. De el se mai interesează şi fost sa echipă, Tottenham Hotspur, club pe care l-a preluat Jose Mourinho. La Real Madrid, Modric are 319 meciuri şi 20 de goluri marcate. Croatul şi-a trecut în palmares patru UEFA Champions League cu Real Madrid, dar şi Supercupa Europei (3), Campionatul Mondial al Cluburilor (4) şi titlul de campion al Spaniei. 

Afla mai multe despre: luka modric 

viewscnt
Articole similare