Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku a stabilit un record INCREDIBIL la doar 24 de ani. Belgia - Japonia, sub ameninţare teroristă

Lukaku a stabilit un record INCREDIBIL la doar 24 de ani. Belgia - Japonia, sub ameninţare teroristă

Cupa Mondială

Comentarii

Meciul amical Belgia - Japonia, disputat, marţi seară, la Bruges, a fost la un pas de a fi anulat din cauza unei ameninţări teroriste, anunţă presa belgiană.

"Cu o oră înainte de meci nu ştiam dacă vom juca sau nu", a declarat Stefaan van Loock, purtător de cuvând al federaţiei belgiene.

Presa locală notează că poliţia din Bruxelles a interceptat discuţii telefonice privind un atentat programat pe stadionul Jan Breydel.

Poliţia din Bruges a fost avertizată, la fel ca şi instituţia care se ocupă de analizarea ameninţărilor (OCAM). S-a luat în considerare şi anularea meciului, iar controalele la intrarea în stadion au fost sporite.

Din cauza controalelor, sute de spectatori au putut intra în stadion la o jumătate de oră de la începutul meciului. La final, spectatorii au părăsit arena fără probleme.

Belgia a câştigat meciul cu Japonia, scor 1-0, prin golul marcat de Romelu Lukaku, în minutul 72. Graţie acestei reuşite, jucătorul lui Man United a devenit la doar 24 de ani cel mai bun marcator din istoria naţionalei sale, cu 31 de goluri. 

Afla mai multe despre: belgiajaponiaamicalterorism 

viewscnt
Articole similare