Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku a vorbit despre conflictul cu Zlatan. "El vrea să câştige pentru el, eu vreau sa castig pentru Inter!" Ce a spus belgianul

Lukaku a vorbit despre conflictul cu Zlatan. "El vrea să câştige pentru el, eu vreau sa castig pentru Inter!" Ce a spus belgianul

Inter Milano

Comentarii

Chiar daca au fost la un pas de bătaie, Lukaku recunoaşte ca Zlatan Ibrahimovic este un jucător de top.

Belgianul a pus umărul la primul titlu pentru Inter după 11 ani şi este cel mai bun marcator al echipei antrenate de Antonio Conte. Fostul jucător de la Manchester United a părut că s-a împăcat cu suedezul după cearta avută din derby-ul cu AC Milan, jucat în acest sezon. 

Într-un interviul acordat publicaţiei Corriere della Sera, vârful de la Inter Milano a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Zlatan. 

"Un jucator mare, a castigat cateva ceva peste tot pe unde a fost, a marcat peste 500 de goluri. Avem nevoie de jucatori ca el in Serie A. El vrea sa castige pentru el, eu vreau sa castig pentru Inter, Ronaldo vrea pentru Juve, acum a venit si Mourinho la Roma, care va aduce doar lucruri bune Italiei. Nivelul a crescut, sa speram ca Inter va castiga din nou", a spus Lukaku pentru Corriere della Sera.

Lukaku a mai dezvăluit că regretă momentele din meciul cu AC Milan, care au întrerupt partida pentru câteva minute. 

"Eram condusi cu 1-0, am ratat o faza de gol si am fost un pic nervos. Cuvintele lui Ibra m-au deranjat. Nu sunt bucuros ca am reactionat asa. Sunt o persoana calma si umila. Sunt un invingator si lupt pana la moarte pentru coechipierii mei si pentru victorie", a incheiat Lukaku.

Inter Milano a câştigat titlul în Serie A, cu 4 etape înainte final, iar Romelu Lukaku a marcat 21 de goluri, în cele 33 de meciuri jucate în campionatul intern. 

Afla mai multe despre: lukaku 

viewscnt
Articole similare