Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku, "înţepătură" pentru Ibrahimovic după victoria lui Inter, 4-2, în derby-ul cu AC Milan

Lukaku, "înţepătură" pentru Ibrahimovic după victoria lui Inter, 4-2, în derby-ul cu AC Milan

Inter Milano

Comentarii

Romelu Lukaku a contribuit la victoria echipei sale în derby-ul oraşului Milano, marcând golul de 4-2 în finalul partidei, iar după meci l-a "înţepat" pe Zlatan Ibrahimovic.

După meci, atacantul belgian a pus pe reţelele de socializare o poză în care celebra golul marcat, la care a ataşat descrierea "Există un nou rege în oraş", aluzie la faptul că, nu o dată, Zlatan Ibrahimovic s-a autoproclamat "rege". 

Prin golul de duminică seară, Romelu Lukaku a ajuns la 17 reuşite în acest sezon de Serie A şi se menţine pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcator, după Ciro Immobile (25 de goluri) şi Cristiano Ronaldo (20 de goluri). 

„Derby della Madonnina”, ce derby! Inter şi AC Milan au făcut SHOW TOTAL în Serie A. S-au marcat şase goluri

„Derby della Madonnina” nebun în etapa a 23-a din Serie A! Inter a învins-o pe AC Milan cu scorul de 4-2 şi a urcat pe primul loc în Serie A, la capătul unui meci în care oaspeţii au condus cu 2-0. Echipa lui Conte are 54 de puncte, la fel ca Juventus, dar cu un golaveraj mai bun. De cealaltă parte, „Diavolul Milanez” a fost învins pentru prima dată în 2020 şi ocupă locul 10, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: lukakuibrahimovicinter 

viewscnt
Articole similare