Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku şi-a găsit echipă. A acceptat o scăderea salarială şi va încasa 7,5 milioane de euro pe sezon

Lukaku şi-a găsit echipă. A acceptat o scăderea salarială şi va încasa 7,5 milioane de euro pe sezon
Comentarii

Chelsea şi AS Roma au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului belgian Romelu Lukaku la echipa din capitala Italiei, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de AFP.

Conform cotidianului sportiv italian, este vorba de împrumutul pe un an fără opţiune de cumpărare. Clubul londonez va primi 5,8 milioane de euro din operaţiune în timp ce jucătorul, care a consimţit o scădere salarială, va încasa 7,5 milioane de euro.

Lukaku este aşteptat să sosească marţi la Roma pentru a efectua vizita medicală, precizează la Gazzetta.

La Roma, belgianul îl va regăsi pe portughezul Jose Mourinho, cel care i-a fost antrenor la Chelsea şi la Manchester United.

Transferat de Chelsea în 2021 pentru suma de 115 milioane de euro, după o primă trecere între 2011 şi 2014, Lukaku a fost împrumutat în sezonul trecut la Inter Milano, alături de care s-a relansat şi a înscris 14 goluri.

Roma, proprietatea americanului Dan Friedkin, a fost foarte activă în acest mercato estival. Sâmbăta trecută, internaţionalul iranian Sardar Azmoun (28 ani), provenind de la Bayer Leverkusen, s-a alăturat echipei sub formă de împrumut cu o opţiune obligatorie de cumpărare.

De asemenea, mijlocaşul argentinian Leandro Paredes a revenit în capitala italiană după şase ani, în timp ce mijlocaşul portughez Renato Sanches a venit sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare, ambii de la Paris Saint-Germain.

Afla mai multe despre: lukaku 

viewscnt
Articole similare