Experiențe împreună.
You are here:

Lukasz Szukala, revenire de senzaţie în Liga 1. Cu ce echipă ar urma să semneze în această iarnă

Lukasz Szukala, revenire de senzaţie în Liga 1. Cu ce echipă ar urma să semneze în această iarnă

Liga 1

Comentarii

Lukasz Szukala ar putea reveni în Liga 1, în iarnă, după ce ar fi fost contactat de Academica Clinceni. Fundaşul în vârstă de 36 de ani este liber de contract de aproape un an, din februarie 2019, când s-a despărţit de turcii de la Ankaragucu, unde nu a fost plătit.

Lukasz Szukala ar putea revenit în Liga 1. Fundaşul polonez ar fi fost contactat de cei de la Academica Cliceni, unde joacă foştii săi colegi de la FCSB: Raul Rusescu, Cristi Tănase, Florin Gardoş şi Paul Pârvulescu. 

Revine Szukala în Liga 1? Fostul fundaş al FCSB-ului n-a mai jucat de aproape un an

Lukasz Szukala s-a despărţit în februarie 2019 de Ankaragucu, împotriva căreia a depus o plângere la FIFA pentru recuperarea unei datorii de 80.000 de euro. De atunci, fostul internaţional polonez a încercat să-şi caute o echipă inclusiv în Liga 1, dar n-a avut prea mult succes. Practic, Lukasz Szukala n-a mai jucat de aproape un an. 

Lukasz Szukala ar fi negociat inclusiv cu cei de la Rapid, dar transferul nu s-a concretizat. Acum, sport.ro scrie că fostul jucător al FCSB-ului ar putea reveni în Liga 1. Cei de l Academica Clincei l-ar fi contactat şi i-ar fi propus un contract până în vară, cu opţiune de prelungire în cazul în care va da randament. 

Fostul fundaş al FCSB-ului este deja stabilit în Bucureşti, alături de soţia sa, o fostă prezentatoare TV, cei doi având împreună un băieţel de un an. Astfel, o ofertă de la Academica Clinceni i-ar permite să rămână aproape de familie. 

Lukasz Szukala, apogeul carierei în Liga 1

Fostul internaţional polonez a ajuns în Liga 1 în vara lui 2010, când s-a despărţit de Aachen şi a semnat cu Gloria Bistriţa. Din acel moment, cariera lui Szukala a început să devină tot mai interesantă. Evoluţiile bune i-au adus transferul la U Cluj, apoi la Petrolul şi în vara lui 2012 a semnat cu FCSB.

La echipa lui Gigi Becali a cunoscut cea mai frumoasă parte a carierei. Lukasz Szukala a reuşit cu FCSB să ia trei titluri de campion al Ligii 1, a jucat în primăvara Europa League şi în grupele Ligii Campionilor. Jocurile foarte bune de la FCSB i-au adus şi convocarea la echipa naţională a Poloniei, unde a devenit titular. 

De altfel, Lukasz Szukala a fost ales în echipa ideală din Liga 1, în ultimul deceniu. 

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang