Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lumea mă întreabă de ce mai joc, la ce avere am..." "Milionarul" Ţucudean explică ce-l motivează să rămână în fotbal

"Lumea mă întreabă de ce mai joc, la ce avere am..." "Milionarul" Ţucudean explică ce-l motivează să rămână în fotbal

Superliga

Comentarii

George Ţucudean provine dintr-o familie extrem de bogată şi este unul dintre cei mai înstăriţi jucători din Liga 1, iar atacantul CFR-ului spune că e întrebat des de ce continuă să practice fotbalul deşi şi-ar putea permite să trăiască oricum la un nivel mult peste medie.

Atacantul CFR-ului spune că nu a făcut niciodată excese şi nu a făcut act de bravadă cu situaţia sa financiară. Ţucudean joacă fotbal de plăcere, nu pentru bani şi spune că se supune fără probleme rigorilor vieţii de sportiv, incluzând aici şi situaţiile în care ajunge să fie criticat de antrenorii săi.

"Eu nu am sarit niciodata calul. Că îmi plac mie maşinile, asta e partea a doua. Dar cui nu-i plac? Eu am avut posibilitatea, îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt norocos. Ai mei mi-au cumpărat, dar nu vreau să mă dau mare cu ce am.

Joc fotbal de plăcere, nu am jucat niciodata pentru bani, îmi place foarte mult. Lumea mă întreabă de ce mai stau la fotbal. Stau pentru că îmi place! Că mă ceartă antrenorul? Asta e viaţa de sportiv! Te cearta ca să te facă să progresezi şi cred că am fost norocos că am ajuns şi la echipe mari din România
", a declarat Ţucudean pentru ProSport.

Afla mai multe despre: tucudeanbaniavere tucudean 

viewscnt
Articole similare