Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lumea mă întreabă de ce sunt singură". E şefă în sportul românesc şi a avut o apariţie spectaculoasă de ziua de naştere: "Machismele mă lasă rece" | FOTO

"Lumea mă întreabă de ce sunt singură". E şefă în sportul românesc şi a avut o apariţie spectaculoasă de ziua de naştere: "Machismele mă lasă rece" | FOTOgalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Şefa gimnasticii ritmice din România, Irina Deleanu, a sărbătorit cu alte personalităţi din sport ziua sa de naştere. La 48 de ani, marea gimnastă merge la sală şi face sport constant pentru a se menţine.

La 48 de ani, Irina Deleanu a avut o apariţie spectaculoasă de ziua sa de naştere, într-un club din Bucureşti

Irina Deleanu munceşte pentru a atinge performanţa cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, iar recent a vorbit despre Annaliese Drăgan, sportiva de 18 ani care s-a calificat pentru prima dată la Jocurile Olimpice, din Paris. 

După un an competiţional plin în fruntea federaţiei, Irina Deleanu şi-a serbat ziua de naştere, iar la 48 de ani a marcat momentul printr-o apariţie spectaculoasă.

Cea mai valoroasă gimnastă a României, de la ritmică, a ales o rochie elegantă, iar la evenimentul care s-a desfăşurat într-un club din Bucureşti au asistat mai multe personalităţi din sportul românesc. 

Pentru Orange Sport, Irina Deleanu, care este născută în aceeaşi zi cu Nadia Comăneci, pe 12 noiembrie, a recunoscut care sunt cele mai mari realizări din viaţa sa şi a dezvăluit că a fost aproape de a părăsi România. Totuşi, a continuat să se dedice gimnasticii ritmice. 

În privinţa vieţii private, Irina Deleanu are aceleaşi pretenţii ridicate, precum în sportul căruia i s-a dedidat. 

"Toată lumea mă întreabă de ce sunt singură. Sunt o persoană foarte exigentă şi nu sunt atrasă în mod special de bărbaţii cu pătrăţele sau de macho man. 

Exigenţele mele sunt legate de oamenii care au un anume grad de inteligenţă, sensibilitate, emoţie. Acestea mă pot cuceri. Machismele (n.r. - ideologia supremaţiei masculine) mă lasă rece!", a declarat Irina Deleanu, pentru Orange Sport, după aniversarea sa.  

Galerie foto cu Irina Deleanu

Într-un interviu recent, Irina Deleanu a dezvăluit cum se menţine, după retragerea din activitatea sportivă. 

Ca sportivă, Irina Deleanu a câştigat tot ce se putea câştiga pe plan naţional. Pe plan internaţional, fosta gimnastă s-a clasat pe locul al şaselea la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992, iar în palmares mai are patru medalii de bronz, la Campionatul Mondial, Campionatul European, Cupa Mondială şi Cupa Europei. 

Articol de Răzvan Ionaşcu

Galerie foto cu Irina Deleanu, şefa gimnasticii ritmice din România

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina deleanuirina deleanu gimnasticazi de nastere irina deleanu 

viewscnt
Articole similare