Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lumea sportului a reacţionat imediat după ce Joe Biden a fost confirmat în funcţia de preşedinte al Statelor Unite

Lumea sportului a reacţionat imediat după ce Joe Biden a fost confirmat în funcţia de preşedinte al Statelor Unitegalerie foto

Sporturi

Comentarii

Democratul Joe Biden va deveni al 46-lea preşedinte al SUA, conform proiecţiilor CNN.

Democratul Joe Biden va deveni al 46-lea preşedinte al SUA, conform proiecţiilor CNN, după ce o victorie în statul în care s-a născut, Pennsylvania, a făcut ca el să obţină cele 270 de voturi ale electorilor de care avea nevoie pentru a câştiga alegerile.

Cu cele 20 de voturi ale electorilor din Pennsylvania, Biden are acum un total de 273 de electori.

“America, sunt onorat că m-aţi ales ca să conduc ţara noastră mare. Ne aşteaptă o muncă grea, dar vă promit asta: Voi fi un preşedinte pentru toţi americanii – indiferent dacă m-aţi votat sau nu. Voi menţine încrederea pe care mi-aţi arătat-o”, a scris Biden pe Twitter.

Lumea sportului a reacţionat imediat şi l-a ironizat pe Donald Trump

Probabil cel mai bun baschetbalist din lume, Le Bron James a comentat imediat pe reţelele de socializare, alegerea celui de-al 46 preşedinte din istoria Americii. El a postat un montaj foto în care ”Trump” este aproape să înscrie, dar ”Biden” îi pune un blocaj perfect la minge.

 

 

Le Bron James a fost printre sportivii care l-au susţinut puternic pe Biden în campania electorală şi printre primii care au trecut la ironii, imediat ce Biden a fost confirmat ca al 46-lea preşedinte din istoria Statelor Unite, notează cei de la Sports.Yahoo.

 

Unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din UFC, Jorge Masvidal a sărbătorit şi el numirea lui Biden în funcţie: ”Media l-a anunţat deja pe Joe Biden drept noul preşedinte. Mă întreb când va renunţa Donald Trump”

Jucătoarea de fotbal, Megan Rapinoe, un contestatar clar al lui Donald Trump a reacţionat la câteva minute după anunţul făcut de CNN: ”Preşedintele ales, Joe Biden şi doamna vice preşedinte, Kamala Harris, felicitări! Este un moment istoric pentru America! Să nu ne mai uităm niciodată înapoi de aici încolo! Vă mulţumim!” a scris Rapinoe, pe Twitter.

 

Afla mai multe despre: joe bidendonald trumple bron jamesmegan rapinoe 

viewscnt
Articole similare