Experiențe împreună.
You are here:

Lumea sportului, din nou în doliu! Un motociclist şi-a pierdut viaţa în timpul unei curse în Marea Britanie

Lumea sportului, din nou în doliu! Un motociclist şi-a pierdut viaţa în timpul unei curse în Marea Britanie
Comentarii

La doar câteva zile după decesul fotbalistului Jose Antonio Reyes, un nou incident îndoliază lumea sportului. Riderul britanic Daley Mathison şi-a pierdut viaţa în tradiţionala cursă de la Isle of Man, Marea Britanie.

Riderul de 27 de ani era unul dintre cei mai experimentaţi rideri aflaţi la startul cursei de Superbike, însă cu un tur înainte de finalul cursei, a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un zid de piatră. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Daley Mathison era un obişnuit al cursei de la Isle of Man, acesta fiind al 19-lea său start în competiţie. El avea la activ şi trei podiumuri.

Curssa a fost oprită imediat după accident, iar câştigător a fost declarat Peter Hickman, cel care ocupa prima poziţie în acel moment. Organizatorii au decis să nu mai ţină festivitatea de premiere.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe