Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Luni avem încă un hop” Dinamo nu scapă de datorii. Anunţul DDB

„Luni avem încă un hop” Dinamo nu scapă de datorii. Anunţul DDB

Superliga

Comentarii

Fanii lui Dinamo se luptă în continuare cu probleme de la clubul din Ştefan cel Mare.

„Luni avem încă un hop” Dinamo nu scapă de datorii. Anunţul DDB

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, însă nu şi-a rezolvat toate problemele de ordin financiar.

Ultima apărută pe listă este datorita pentru baza Săftica, care trebuie achitată până luni, anunţă fanii-suporteri a lui Craiova.

Încă o datorie pentru Dinamo

"LUNI AVEM ÎNCĂ UN HOP 
Haideţi să îl sărim împreună! 
Am reuşit să trecem cu bine peste un sezon de coşmar, însă Dinamo nu este încă salvat! 
DDB va prezenta în curând planul pentru a merge mai departe. 
Scopul este acela de a pune Dinamo pe drumul cel bun. Vrem un club care să funcţioneze pe principii corecte, avem nevoie de un club sănătos şi curat!


Suntem obligaţi să mergem cu datorii şi construcţie în acelaşi timp. E imposibil să îi facem echipă lui Uhrin fără să reparăm nenorociri ale trecutului! 
LUNI TREBUIE SĂ VIRĂM RATA ANAF
Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui. Am ales această variantă pentru a nu îi descuraja pe cei mai de moral dintre noi. Este varianta care funcţionează, aşa am reuşit să achităm datorii uriaşe, bani pe care toţi spuneau că e imposibil să îi adunăm! Ştiţi foarte bine că am reuşit, deci aveţi încredere!


Dacă vom reuşi şi de această dată, aceasta este modalitatea, ne facem fiecare partea şi suma pe care am strâns-o pentru a rezolva situaţia o vom dezvălui la final. Acelea sunt momentele în care am realizat cu toţii forţa pe care o avem, sunt clipele care ne-au făcut mereu să fim mândri de noi!", se arată în comunicatul PCH.

Ricardo Grigore, dezvăluiri despre calvarul de la Dinamo

Ricardo Grigore (22 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a vorbit despre perioada grea de la Dinamo, club care a scăpat de la retrogradare după o serie de cinci victorii la rând. Fotbalistul "câinilor" a spus că lui şi colegilor lui le-a foarte greu atunci când toată lumea îi critica şi a vorbit şi despre problemele cu banii.

„A fost o perioadă dificilă, o perioadă grea, dar cred că s-a văzut caracterul jucătorilor în această perioadă şi am demonstrat că suntem caractere cu toţii, cei care am făcut parte din acest grup şi mă bucur că am reuşit să arătăm că suntem fotbalişti profesionişti şi ne respectăm pe noi a spus Grigore la Look Sport.

Promisiunea fanilor din DDB pentru Dusan Uhrin: „Îţi facem echipă pentru următorul sezon”

Afla mai multe despre: dinamoddb 

viewscnt
Articole similare