Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luni este ziua decisivă. Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? ”Eu tot timpul mă gândesc la plecare"

Luni este ziua decisivă. Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? ”Eu tot timpul mă gândesc la plecare"

Fotbal

Comentarii

Înfrângerea cu Poli Iaşi nu pică bine într-o perioadă neagră pentru clujeni cu înfrângeri pe linie. Soarta antrenorului va fi discutată luni, în Gruia, împreună cu conducerea.

Confrom Look Sport, luni va exista o discuţie decisivă în care se va discuta o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la formaţie. Acesta are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro. Dan Petrescu a subliniat în numeroase rânduri prin presă problemele de lot pe care le are şi a criticat conducerea clubului.

În momentul de faţă, CFR trece printr-o perioadă neagră cu 5 înfrângeri şi o singură victorie în ultimele 6 partide. Este pe locul 3 în campionat la 6 puncte de liderul clasamentului, FCSB. Nici în Europa League nu stă prea bine, acolo unde este pe locul 3 în grupa A cu şansa a doua la calificare în faţa celor de la Young Boys Berna.

Eu tot timpul mă gândesc la plecare. Bagajul e făcut, presiunea există. Eu vreau să câştig, clubul vrea să câştige. Mai am contract un an şi jumătate cu CFR Cluj. Sunt supărat pe mine în primul rând şi apoi pe toată planeta. Sunt şi obosit. Nu prea dorm nopţile. Nici când câştigam nu dormeam, cu atât mai puţin azi”, a spus, printre altele, Dan Petrescu după meciul pierdut cu Poli Iaşi.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare