Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luni şi-a anunţat retragerea, iar acum a fost anunţat la noua echipă! Cu ce club din Liga 1 semnează Marius Croitoru: "E un câştig!"

Luni şi-a anunţat retragerea, iar acum a fost anunţat la noua echipă! Cu ce club din Liga 1 semnează Marius Croitoru: "E un câştig!"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Marius Croitoru va face parte din staful tehnic al echipei botoşănene.

“Avem două noutăţi. O să vină Marius Croitoru în staful tehnic lui Costel (Enache). Eu cred că este un câştig pentru noi. Legat de celelalte evenimente pe care domnul preşedinte Cătălin Anton le coordonează, adică echipa a doua şi terenul cu gazon sintetic, lucruri pe care noi credem că sunt importante pentru evoluţia noastră şi în condiţiile astea staful trebuie mărit. Marius Croitoru este un fotblist care a jucat la noi, care iubeşte Botoşaniul iar pentru mine orice caloare, plus valoare adăugată stafului nostru este important. Costel este un om cu mare echilibru şi din capul locului a fost de acord şi a acceptat”, a spus Iftime.

În ceea ce îl priveşte pe Costel Enache, Valeriu Iftime a precizat că s-a înţeles cu acesta încă de anul trecut pentru prelungirea contractului. “Totul depinde de noi ca echipă cum jucăm până la final de campionat şi categoric va fi şi antrenorul de anul viitor, dar dacă pierd locul opt sigur că încep să-mi fac fel de fel de socoteli”, a explicat el.

Afla mai multe despre: marius croitorubotosanistaff 

viewscnt
Articole similare