Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupescu, despre problema gazonului: ”Dacă ai valoare, joci şi pe terenul ăla! Noi am jucat pe zgură!” Ganea: ”Primarul nu se pricepe decât la afaceri”

Lupescu, despre problema gazonului: ”Dacă ai valoare, joci şi pe terenul ăla! Noi am jucat pe zgură!” Ganea: ”Primarul nu se pricepe decât la afaceri”

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Lupescu şi Ionel Ganea, doi dintre cei mai importanţi jucători din istoria naţionalei, au vorbit despre problema gazonului de pe National Arena, dar şi despre ceea ce înseamnă echipa României în prezent.

Ionuţ Lupescu este de părere că se face prea mare caz din cauza gazonului şi jucătorii folosesc această problemă drept scuză pentru nerealizările lor:

”Ce să faci? Trebuie să joci. Dacă ai valoare, joci şi pe gazon din acela. Crezi că noi am avut gazoane mai bune înainte? Am crescut pe zgură. Aici e iarbă artificială, e bine. Sigur că e important să avem gazoane bune, condiţii pentru jucători, dar mai important e să avem o strategie adecvată şi să avem copii antrenaţi de oameni specializaţi pentru copii şi juniori, că asta e marea problemă a fotbalului românesc”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Ionel Ganea a avut însă un discurs mult mai dur după ce Arena Naţională a fost închisă pentru refacerea suprafeţei de joc: ”Deci, drept dovadă că primarul actual nu se pricepe decât la afaceri, iar, după părerea mea, interesul personal a devenit mai important decât un interes naţional. Eu nu înţeleg de ce să închizi un stadion, că tu eşti un primar care nu ştie să gestioneze, foarte important. Aţi văzut câtă lume venea pe stadion: mămici, copii, fete tinere din toată ţara. Sunt atâtea firme în străinătate care îţi dau şi un preţ foarte bun, dar în România ştii cum e: care dă comisionul ăla primeşte lucrarea”.

Ganea salută rezultatele pe care le are naţionala cu Cosmin Contra pe bancă, dar ironizează atitudinea unor jucători atunci când vin la naţională: ”(n.r. dacă suferim după mandatul lui Daum) După părerea mea, dar eu cred că Contra a avut rezultate mult mai bune decât Daum. Sau foarte bune, să zicem aşa, dar mie mi se pare surprinzator că, acasă, când jucăm acasă, nu văd o dorinţă foarte mare a jucătorilor ofensivi. Să ia jocul în piept şi să decidem un meci. (n.r. întrebat dacă nu mai e simţ patriotic) Ba e. Dar mai mult pe telefon. Şi din gură. La muncă e greu”.

Afla mai multe despre: ionut lupescionel ganeanational arenaromania 

viewscnt
Articole similare