Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupescu, dezamăgit de Burleanu: "Se vede cu ochiul liber că încearcă să-mi pună piedici! Mă aşteptam să văd măcar o idee despre fotbal!"

Lupescu, dezamăgit de Burleanu: "Se vede cu ochiul liber că încearcă să-mi pună piedici! Mă aşteptam să văd măcar o idee despre fotbal!"

FRF

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Ionuţ Lupescu s-a arătat dezamăgit de modul în care se comportă actualul şef al FRF, Răzvan Burleanu, în campania electorală pentru alegerile din aprilie.

Lupescu spune că e evidentă intenţia lui Burleanu de a-l "bloca" în cursa spre postul de preşedinte şi se declară dezamăgit de faptul că adversarul său a uitat de discuţia pe proiecte pe care o promitea înainte de startul campaniei.

"O să vedem pe 19 aprilie dacă şi-a făcut campania din banii lui sau din cei ai federaţiei. Mă îndoiesc că a făcut-o din banii lui.

Lui Mircea Sandu i s-a făcut o plângere penală imediat după ce a ieşit (n.r. de la FRF). Mie nu mi-a făcut în aceşti patru ani.



Ce s-a întâmplat acum patru ani de zile, ce s-a întâmplat cu Gică Popescu. Cum a încercat să mă blocheze cu statutul. Trăim în România şi totul e posibil, dar eu cred că Ministerul sportului are destui jurişti capabili.

Se vede cu ochiul liber că încearcă să-mi pună piedici. În afară de denigrare... A început cu statutul, acum vrea să-mi facă plângere penală cu Comitetul Executiv. Totul cu un singur scop. Dacă eu eram acum la UEFA, era totul bine. Eu aşteptam să văd măcar o idee despre fotbal. Atât
", a declarat Lupescu la Telekom Sport.

VIDEO | Ionuţ Lupescu şi Cristi Chivu au fost invitaţii lui Vlad Enăchescu la Sport Report! Aici ai emisiunea integrală

Afla mai multe despre: lupescuburleanusport report 

viewscnt
Articole similare