Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupescu un nou atac la adresa lui Burleanu: "Cei care promit rezolvări miraculoase vor oferi doar eşecuri răsunătoare"

Lupescu un nou atac la adresa lui Burleanu: "Cei care promit rezolvări miraculoase vor oferi doar eşecuri răsunătoare"

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Lupescu continuă campania electorală în întreaga ţară pentru alegerile de pe 18 aprilie de la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

"Plec impresionat de la Alexandria, Teleormanul este un judeţ fotbalistic extrem de activ şi dedicat. Da, problemele sunt multe. Am discutat despre situaţia antrenorilor la nivel de copii şi juniori, pentru care este nevoie de pregătire suplimentară, despre faptul că, în prezent, FRF nu îşi asumă rolul de liant între cluburile sportive şcolare şi instituţiile de nivel central de care acestea aparţin.
 
Am vorbit de asemenea despre problemele financiare ale cluburilor din ligile inferioare şi despre neajunsurile cluburilor de fotbal feminin, o ramură foarte dezvoltată în acest judeţ şi cu rezultate foarte bune la nivel naţional.
 
Un management eficient poate rezolva aceste probleme, în timp. Le-am transmis interlocutorilor că cei care promit rezolvări miraculoase vor oferi doar eşecuri rasunatoare. Vin cu sufletul deschis să lucrez nepărtinitor cu toţi membrii afiliaţi şi cu oamenii de fotbal pentru a dezvolta fotbalul, începând cu baza lui.
 
Domnul primar Victor Drăguşin m-a asigurat de sprijinul autorităţilor locale pentru fotbalul de aici, iar eu i-am prezentat, pe scurt, viziunea mea despre parteneriatul dintre fotbal şi autorităţi, mai ales în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii", a scris Lupescu pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: ionut lupescuburleanucampaniefrfalegeri 

viewscnt
Articole similare