Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta anului la categoria uşoară. Manny Pacquiao va boxa împotriva lui Ryan Garcia. "Old School" vs. "New School"

Lupta anului la categoria uşoară. Manny Pacquiao va boxa împotriva lui Ryan Garcia. "Old School" vs. "New School"

Box

Comentarii

Ryan Garcia a confirmat printr-o postare pe Instagram faptul că va lupta împotriva legendei Manny Pacquiao, la categoria uşoară.

Anul acesta se pregăteşte una dintre cele mai importante lupte din boxul mondial, la categoria uşoara (n.r. în jur de 60 kilograme). Într-o postare pe contul său oficial de Instagram, Ryan Garcia a anunţat faptul că va lupta cu Manny Pacquiao, meci plănuit de mai bine de doi ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ryan Garcia (@kingryan)

Cel mai probabil, lupta va avea loc anul acesta, deoarece nici unul dintre boxeri nu mai are vreun alt meci stabilit, iar Manny Pacquiao se pare că a renunţat la lupta cu Conor McGregor, care s-a accidentat foarte grav la ultimul său meci. (n.r. înfrângere prin TKO împotriva lui Dustin Porier la UFC 257)

"The Flash" a mai vorbit şi pentru ESPN Ringside, despre posibilitatea ca lupta împotriva lui "Pac Man" să aibă loc curând.

Manny "Pac Man" Pacquiao are 42 de ani şi o carieră în box care îl face să fie una dintre marile legende ale acestui sport. Recordul filipinezului este de 71 de meciuri dintre care 62 sunt victorii, 39 fiind reuşite prin KO şi are 7 înfrâgeri. Ultima luptă a lui Pacquiao a avut loc pe 20 iulie 2019 la categoria semi-mijlocie (n.r. 66 kilograme), iar meciul a avut loc împotriva lui Keith Thurman, pe care l-a învins şi a devenit cel mai 'bătrân' campion din istorie (n.r. la 40 de ani) la acea categorie, iar la final a câştigat centura WBA.

Ryan "The Flash" Garcia are 22 de ani şi în acest moment este unul dintre cei mai promiţători boxeri din lume. Ryan are un record impecabil cu 21 de victorii, dintre care 18 făcute prin KO şi nu a pierdut până acum vreun meci. Americanul cu origini mexicane a luptat ultima dată în faţa englezului Luke Campbell pe 3 ianuarie 2021 la categoria uşoară, meci câştigat prin KO şi unde a primit centura WBC.

Acest meci va încorona două generaţii "Old School vs New School" şi va fi de departe unul dintre cele mai aşteptate meciuri din acest an, o întâlnire între un tânăr cu un potenţial enorm şi o legendă vie.

Afla mai multe despre: box manny pacquiao ryan garcia 

viewscnt
Articole similare