Experiențe împreună.
You are here:

Lupta împotriva coronavirusului continuă! Licitaţie în Franţa şi donaţie către un spital. Un tricou a fost vândut cu 12 mii de euro!

Lupta împotriva coronavirusului continuă! Licitaţie în Franţa şi donaţie către un spital. Un tricou a fost vândut cu 12 mii de euro!

Diverse

Comentarii

Un tricou al fostului ciclist francez Bernard Hinault, de cinci ori campion al Turului Franţei, a fost vândut la o licitaţie caritabilă cu 12.050 de euro, informează lequiep.fr.

La această licitaţie au fost puse în vânzare şi alte obiecte, însă tricoul lui Hinault a fost cel mai apreciat. Banii vor fi donaţi unui spital pentru lupta împotriva coronavirusului.

"Mizam pe 2.000, hai 3.000 de euro pentru tricoul galben de protocol... Au fost 20 de ofertanţi, faţă patru sau cinci la vânzările noastre obişnuite. În primele minute ale licitaţiei, preţul a trecut de la 8.000 la peste 12.000 de euro. Suntem foarte bucuroşi", a declarat Christophe Lefort, preşedintele asociţaiei care a organizat licitaţia.

În Franţa sunt înregistrate peste 92.000 de cazuri de Covid-19 şi peste 8.000 de decese.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe