Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta împotriva coronavirusului | O federaţie donează peste 6 milioane de euro

Lupta împotriva coronavirusului | O federaţie donează peste 6 milioane de euro

Alte sporturi

Comentarii

Nici India nu a scăpat de criza generată de coronavirus, iar ţara cu 1,3 miliarde de locuitori este în carantină totală până pe 14 aprilie.

Guvernul a înfiinţat un Fond destinat luptei împotriva teribilului flagel, iar donaţiile nu au întârziat să apară. Cea mai generoasă, de departe, a fost a Federaţiei Indiene de Cricket, for independent financiar de guvernul de la New Delhi. Suma donată este de 510 milioane de rupii, aproape 6,1 milioane de euro.

Cricketul reprezintă o adevărată religie în India, iar campionatul de acolo este considerat cel mai puternic din lume. Jucătorii de top câştigă milioane de dolari pe an, din salarii şi din contracte de publicitate. În India se află şi cel mai mare stadion de cricket din lume, cu o capacitate de 110.000 de locuri.  În urmă cu zece ani, campionatul indian de criket  devenea primul eveniment sportiv din lume transmis live pe YouTube.

Noul sezon în Indian Premier League ar fi trebuit să înceapă la jumătatea lunii aprilie, dar competiţia a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: india 

viewscnt
Articole similare