Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta în trei a fost câştigată! Fotbalistul a ales între FCSB, CFR Cluj şi Craiova şi a semnat

Lupta în trei a fost câştigată! Fotbalistul a ales între FCSB, CFR Cluj şi Craiova şi a semnat

Superliga

Comentarii

Rachid Bouhenna (29 de ani), fotbalistul lui Sepsi, a semnat cu CFR Cluj, iar astfel campioana României a câştigat lupta cu FCSB şi U Craiova penturu semnătura fundaşului algerian. Într-un interviu acordat în presa din ţara natală, Rachid Bouhenna a dezvăluit că a semnat deja cu campioana ultimelor trei ediţii din Liga 1 şi e foarte fericit pentru mutarea pe care a ales să o facă.

Lupta în trei a fost câştigată! Fotbalistul a ales între FCSB, CFR Cluj şi Craiova: "Am semnat cu CFR Cluj, e adevărat!"

Unul dintre cei mai buni şi mai interesanţi fotbalişti din Liga 1, Rachid Bouhenna, va avea o nouă echipă din România la începutul sezonului viitor. Fundaşul cu origini algeriene a semnat cu CFR Cluj şi a recunoscut mutarea pe care a făcut-o într-o discuţie cu presa din Algeria. Bouhenna a fost dorit de marile forţe din Liga 1, FCSB, CFR Cluj şi U Craiova, dar a ales să meargă la echipa din Gruia.

Proiectul "incitant" şi faptul că formaţia clujeană e campioana ultimelor trei ediţii din Liga 1 l-au făcut pe Rachid Bouhenna să o aleagă pe CFR Cluj. „E adevărat, am semnat cu CFR Cluj, e tripla campioană a României în ultimii ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România, la Sepsi. A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi româneşti, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo.

CFR progresează de la an la an. Joacă în mod constant în cupele europene, iar în acest sezon sunt favoriţi la titlu şi pot juca din nou în preliminariile UEFA Champions League. Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate şi pentru a prinde echipa naţională”, a declarat Bouhenna pentru lagazettedufennec.

Rachid Bouhenna a fost căpitanul lui Sepsi până în momentul în care s-a aflat că nu-şi va mai prelungi contractul cu echipa din Sfântu Gheorghe. La Sepsi, Bouhenna a strâns 30 de meciuri, trei goluri şi o pasă de gol în acest sezon.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: rachid bouhennacfr clujtransferfcsbu craiovacontract 

viewscnt
Articole similare