Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptă în trei pentru banca Realului. Cine îi urmează lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu?

Luptă în trei pentru banca Realului. Cine îi urmează lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu?

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, lupta pentru banca Realului se dă între Antonio Conte, Mauricio Pochettino şi Raul Gonzalez.

Cotidianul madrilen AS anunţă că Mauricio Pochettino şi Raul Gonzalez sunt principalii favoriţi pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane la Real Madrid.

”Pochettino a fost mereu pe placul conducerii, datorită filosofie sale, dar şi al discursului pe care îl are. Suntem în măsură să vă anunţăm că Pochettino este prima opţiune, dar în funcţie de discuţiile cu Paris Saint Germain, Raul ar putea deveni antrenorul madrilenilor” anunţă cotidianul din Capitala Spaniei.

Pe de altă parte, italienii de la TuttoMercato anunţă că Antonio Conte şi-ar fi dat ”ok-ul” pentru a prelua Real Madrid, după primele discuţii cu Florentino Perez. Doar că preşedintele blanco şi-ar fi luat un timp de gândire, perioadă în care va analiza şi alte variante, foarte probabil cele anunţate de AS: Pochettino şi Raul Gonzalez. As scrie că Real Madrid nu acceptă chiar tot ceea ce ţine de metodologia lui Conte şi mai ales felul în care acesta gestionează relaţiile din vestiar, de aceea Perez şi-ar fi luat acest timp de gândire. 

Lupta pentru banca tehnică a madrilenilor ar putea fi finalizată în următoarele zile, cred spaniolii, care preferă să creadă că Florentino Perez va alege între Pochettino şi Raul. 

Afla mai multe despre: antonio contezidanemauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare