Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Luptă în trei pentru calificare!" Reacţiile tricolorilor după tragerea la sorţi! Stanciu: "Ne batem de la egal la egal cu ei"

"Luptă în trei pentru calificare!" Reacţiile tricolorilor după tragerea la sorţi! Stanciu: "Ne batem de la egal la egal cu ei"
Comentarii

România a picat în Grupa F a preliminariilor Euro 2020 şi se va lupta cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta pentru calificare.

Jucătorii naţionalei o consideră aproape unanim pe Spania marea favorită a grupei, dar consideră că lupta pentru locul doi, de asemenea calficabil, este deschisă. Nicolae Stanciu spune că România se va lupta "de la egal la egal" cu Suedia şi Norvegia.

“Din punctul meu de vedere, Spania este favorita grupei. Cred că pentru locul 2 va fi o luptă între România, Suedia şi Norvegia. Chiar dacă suedezii sunt o echipă mai bine cotată ca noi şi au avut un Campionat Mondial foarte bun, cred că ne putem bate de la egal la egal şi la final să fim câştigători în faţa lor!” a declarat Nicolae Stanciu, citat de site-ul oficial al FRF.

Mai jos ai mai multe reacţii ale tricolorilor publicate de www.frf.ro.



Ţucudean: "O grupă frumoasă!"
“Este o grupă frumoasă, în care Spania este favorită. Cred în şansele noastre, am demonstrat în ultimul an că formăm un grup puternic, iar rezultatele au fost unele pozitive. Ne vom lupta până la ultimul meci pentru a obţine calificarea!”, George Ţucudean, atacant România.

Anton: "Ne batem cu orice adversar!"
“Cred că este o grupă echilibrată, în care Spania este favorită, în timp ce noi, Suedia şi Norvegia vom lupta pentru calificare. Am încredere că şi în 2019 vom continua parcursul bun din acest an şi la final ne vom califica. Am demonstrat că atâta timp cât jucăm ca o echipă unită, ne putem bate cu orice adversar. Cred că în acest moment, nici Suedia şi nici Norvegia nu sunt peste Serbia, echipă cu care nu am pierdut în Liga Naţiunilor”, Paul Anton, mijlocaş România.

“Cred că suntem într-o grupă echilibrată, dar Spania e favorita principală. Din prima urnă valorică, Spania era cea mai puternică, alături de Franţa şi de Belgia. Suedia este o adversară puternică, dar cu care ne putem bate de la egal la egal, la fel şi Norvegia. Până la urmă, pentru a te califica la un turneu final trebuie să te baţi cu cele mai bune echipe, nu poţi să te califici jucând doar cu Malta şi Feroe”, Alexandru Chipciu, mijlocaş România.

Tătăruşanu: " O grupă dificilă, dar nu imposibilă!"
“E o grupă dificilă, dar nu imposibilă. Spania este favorită, în timp ce noi, Suedia şi Norvegia vom lupta pentru poziţia secundă. Cred însă în forţa noastră ca echipă şi vom lupta până la final să ne calificăm la EURO”, Ciprian Tătăruşanu, portar România.
 

Afla mai multe despre: romaniatragere la sortistanciu,  

viewscnt
Articole similare